Perl coin nedir? PerlinX coin projesi ve yol haritası

Perl coin nedir?Perlinx coin projesi ve yol haritası nasıldır?Coin düşkünlerini ilgilendiren haberimizin detayları sayfanın devamında yer almaktadır.

07.04.2022-19:41 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-19:41) Perl coin nedir? PerlinX coin projesi ve yol haritası

Bir çok kripto para yatırımcıları coin'lerin yükselişlerini veya düşüşlerini sıkı takip etmektedir.Son zamanlar popüler olan coinler 'den bir tanesi'de Perl Perlin,yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Perl Perlin nedir ? Gelecek projesi yada yol izlenimi nasıl olacaktır?

Perl Perlin ,yatırımcılarına teminat ve likidite imkanı sunmasının yanında varlık üretimi yapma imkanını da sunmaktadır.Kripto para sevenlerinin yeni gözdesi olmuş olan Perl Coin ,zaman zaman inişler çıkışlar yaşıyor olsa'da piyasaya ayak uydurmuş olan alt coinler arasında yer almaktadır.Bu sebeple yatırımcıların dikkatini ilgisini fazlasıyla çekmiş durumdadır.Geleceğine bakılacak olursa ,listelerden düşmeyen ve olduğu yerde kendini korumasıyla dikkat çektiği için  gelecekte güzel yerlerde olacağı düşünülüyor.

perlinx

2018 yılında başlayan PerlinX projesi,yönlendirilmiş döngüsel grafik taban içeren blockchain ile saniyede 30.000 den fazla işlemlerin yer aldığı noktaya hızla gelişmiş oldu.Geliştiği süre zarfında bir çok mihenk taşını geride bırakarak ileri geçmiş durumda.

PerlinX Projesi 2018’de başladı ve Yönlendirilmiş Döngüsel Grafik (DAG) tabanlı LPTS (Leaderless Proof of Stake) blockchain’inde saniyede 30.000’den fazla işlemin yer aldığı noktaya hızla gelişti. Gelişim süresince yol haritasındaki birçok mihenk taşını geride bıraktı.Bilgi işlemlerinin değişmesinde katkı olması açısından,Perlin Network platformunu kurmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal