Pelin Çelik'ten Voleybol İki Yüzlü Başarı

Pelin Çelik, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Medicana'nın menajeri olarak büyük bir azimle çalışıyor.

10.10.2024-11:46 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-11:46) Pelin Çelik'ten Voleybol İki Yüzlü Başarı

Pelin Çelik, İki Görevini de Gururla Üstleniyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Medicana'nın menajeri olan Pelin Çelik, her iki pozisyondaki sorumluluklarını başarıyla yerine getirmeye çalışıyor. AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çelik, "Gerçekten 24 saatte 48 saat çalışıyorum ve bu durumdan asla şikayetçi değilim. Yaşadığım her şeye şükrediyorum," dedi.

Çalışkanlık ve Zorluklar

Pelin Çelik, her iki görevini bir arada yürütmenin zorluğuna dikkat çekti. "Milli takım formamı çıkardıktan sonra Fenerbahçe formamı giyiyorum. Mutlu olduğum bir yerde çalışmak büyük bir şans. Yorucu fakat tatmin edici bir iş yapıyorum," şeklinde konuştu.

Tüm Kupalar İçin Hedef Yolda

Fenerbahçe Medicana'nın 2024-2025 sezonu hedeflerine de değinen Çelik, "Tüm kulvarlarda kazanabileceğimiz her kupayı almayı hedefliyoruz. Ligin başında biraz zamana ihtiyacımız var ama zamanla başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz," dedi.

2021'den bu yana CEV Şampiyonlar Ligi’nde son 4 takım arasında yer aldıklarını belirten Pelin Çelik, bu sezon kupayı kazanma konusunda iyimser olduğunu vurguladı. "Türkiye’deki takımlar çok kuvvetli. CEV Şampiyonlar Ligi'nin galibi olmak için gereken güce sahibiz," diyerek düşüncelerini sonlandırdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı'nın menajeri Pelin...

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı'nın menajeri Pelin Çelik, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal