Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir? Papara hesabına başkası para gönderebilir mi? Paparaya hangi ATM'lerden para yatırılır?

İnternet bankacılığında yer alan farklı uygulamalardan para transferleri kolaylıkla yapılabiliyor. Bu uygulamaların arasında yer alan Papara uygulamasında da aynı şekilde para transferleri gerçekleştirilebiliyor. Peki, Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir? Papara hesabına başkası para gönderebilir mi? Paparaya hangi ATM'lerden para yatırılır? İşte tüm bu soruların detaylı yanıtları..

18.04.2022-01:09 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-01:09) Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir? Papara hesabına başkası para gönderebilir mi? Paparaya hangi ATM'lerden para yatırılır?

Bankalardan para transfer işlemleri için online bankacılık, şubeler ve ATM'lerin yanı sıra Papara card yöntemi ile de gerçekleştirilebilir. Bunun için kullanıcının hesap bilgilerinin birbirini tutması gerekir.

Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir?

Papara hesabına giriş yapıldıktan sonra 'Para Transferi' menüsü içinde buluna yer alan para gönder seçeneğine girilir. Papara No/IBAN adımlarını takip edildikten sonra hızlıca karşı tarafa para transferi gerçekleştirilir.

Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir

Başka Papara kullanıcılarına para gönderebilmek içim de Para Transferi>Para Gönder adımı üzerinde alıcı kişinin cep telefonu veya Papara numarası yazılır. Alıcının banka hesabına para transfer için de Para Transferi>Para Gönder>Papara No/IBAN adımı izlenir.

Papara kartından sadece kendi adına kayıtlı bir banka hesabı üzerinden para yatırılır. Şayet başka bir kişi Papara hesabına para transfer etmek istiyorsa, o kişinin de Papara hesabı olması gerekiyor. Kullanıcı ayrıca kendi Papara hesabına Papara Card ile ATM’den para yatırabilir.

Bu durumda ise aşağıdaki yolar izlenir:

ATM'ye kart yerleştirildikten sonra şifre girilir,

Para yükleme menüsünü seçilir ve yatırılmak istenen tutar girilir,

İşlem onaylanır.

Paparada IBAN numarası var mı?

Diğer uygulamalarda para transferi gerçekleştirebilmek için IBAN numarası gerekirken Papara uygulamasında IBAN numarası yoktur, sadece hesap numarası üzerinden para transferi yapılır.

Paparadan başka hesaba ve banka hesabına nasıl para gönderilir

Papara uygulamasına hangi bankadan para gönderilir?

Papara uygulamasına Dolar ve Euro hesabında para gönderilirken, bankalarda Garanti BBVA. Akbank. Yapı Kredi olarak seçilebilir.

Paribu hesabına TL yatırma işlemi

* Cüzdan seçeneğine tıklanır,

* TL yatır butonu tıklanır,

* Ekranda banka havale/EFT işleminde kullanılan bilgiler görüntülenir,

* Bu bilgiler kullanarak bankadan yatırma işlemi yapılır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal