Palau Gezilecek Yerler

Deniz, kum, güneş denildiğinde akla bu şehir gelmektedir. Huzur veren doğal güzellikleri herkes tarafından ilgiyle karşılanmaktadır.

18.07.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-09:12) Palau Gezilecek Yerler

Palau Gezilecek Yerler: Temiz suları ve yeşil atmosferiyle görülmesi gereken önemli yerlerden biridir. Şehrin koşuşturmasından bunalan insanlar için güzel bir tercih olacaktır. Burada kamp veya otel aracılığıyla konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda denize girerek çeşitli su sporları yapabilirsiniz. Gün batımını seyredeceğiniz, kitap okuyacağınız huzurlu bir tatil olacaktır. Aynı zamanda sabahleyin yapılan kumsal yürüyüşleri ile kendinizi daha dinç hissedeceksiniz.

Kayangel Adası

İnsanlardan uzak sessiz bir tatil sevenlerin gitmesi gereken yerlerden biridir. Adada çeşitli doğa sporları ve tırmanışlar yapabilirsiniz. Ormanların içinde yürüyerek oksijen dolu havayı içine çekebilirsiniz. Fotoğraf makinenizi kullanarak çeşitli bitki ve hayvanları çekebilirsiniz. Düşünmek, sorgulamak hayatı yaşamak için birçok fırsat sunan bu adaya arkadaşlarınız ve ailenizle mutlaka gitmelisiniz.

Deniz Anası Gölü

Tanınan en güzel doğal güzelliklerden biri olan bu göl yerli yabancı birçok turistin geldiğini yerlerden beridir. Bu gölde hem yüzebilir hem de deniz altındaki birçok canlıyı görme fırsatı elde edebilirsiniz. Deniz anasını bu kadar yakın açıdan görmek size farklı bir tecrübe katacaktır. Ancak deniz anasına çok fazla yakınlaşmak risk oluşturmaktadır. Değdiğinizde vücudunuzda bir yanma hissedebilirsiniz. Deniz kıyafeti ile dalış yapmak en mantıklı karar olacaktır.

Southern Kayalıkları

Palau Gezilecek Yerler: Buranın dikkat çeken özelliği yeşille bütünleşen kayalıklarıdır. Değişik kayaç yapılarından oluşan bu doğal güzellik fotoğrafçılar için harika bir manzara olacaktır. Kayalıkların yapısını ve geldiği aşamayı inceleyebilirsiniz.

Ngardmau Şelalesi

Ormanın içinden akan temiz sular yeşil ve mavinin birleştiği doğal güzelliklerinden biridir. Hazırlayacağınız sandviç ve yemeklerle şelale kenarına gelerek hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Sıcaktan bunalan insanlar bu şelaleye girerek serinlemektedir. Huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Belau Ulusal Müzesi

Şehrin tarihi ve kültürel yapısını merak edenler bu müzeye mutlaka uğramalıdır. Geçmişten günümüze gelen birçok eşya ve eser burada sergilenmektedir. Aynı zamanda yörenin yaşayışı, giyimi, gelenekleri ortaya koyulmaktadır.

Stone Monoliths

Palau Gezilecek Yerler: Bu müzede tarihi dönemlerden günümüze kadar gelen taş ve kalıntılar sergilenmektedir. Dönemin mimari yapısı ve sanatı hakkında bilgi sahibi olunmaktadır.

Etpison Müzesi

Şehrin kabile sanatlarını ve geleneksel yapısını ortaya koyan bu müze herkesin ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Dolphin's Pacific

Aynı zamanda canlılara ilgi duyan gezginler mutlaka buraya gelerek, yunuslarla eğlenceli vakit geçirmelidir.

Mandarin Fish Lake

Balıkçılığa ilgisi olan kişiler bu göle gelerek birçok balık avlamaktadır. Taze taze çıkan deniz ürünlerle harika bir akşam yemeği yapabilirsiniz. Aynı zamanda göl kenarına getireceğiniz katlanır sandalye ile göl manzarasını izleyebilirsiniz. Aynı zamanda ormanın içinde doğa yürüyüşleri yaparak,  kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Buraya tercihinize göre arkadaş ve ailenizle de gelebilirsiniz. Kuracağınız çadırla birlikte göl kenarında konaklama yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal