Özlem Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Seçildi

Özlem Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu'nun 6. olağan genel kurulunda başkanlığa tekrar seçildi.

26.10.2024-19:42 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-19:42) Özlem Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Seçildi

Özlem Akdurak Tekrar Başkan

Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına yeniden Özlem Akdurak seçildi. Federasyonun 6. olağan genel kurulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seçim Süreci

Seçimde mevcut başkan Özlem Akdurak, Aydın Yurdum ve Burhanettin Hacıcaferoğlu aday olarak yarıştı. Divan başkanlığını Abdullah Albunar üstlendi ve genel kurulda faaliyet ile denetim raporları ibra edildi.

Akdurak, kullanılan 270 oyun 118'ini alarak tekrar Türkiye Yelken Federasyonu başkanı oldu. Hacıcaferoğlu 109, Yurdum ise 42 oy aldı. Ayrıca 1 oy geçersiz sayıldı.

Yeni Yönetim Kurulu

Akdurak başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Ahmet Hakan Yenigün, Ekrem Yemlihaoğlu, Hasan Durhat, Melih Dilikoğlu, Murat Şener, Mustafa Herdem, Oğuz Akif Sezer, Serdar Özkaleli, Şenkar Öztüzün ve Ayşe Meliha Canpolat.

Duygusal Bir Konuşma

Seçim galibiyetinin ardından duygu dolu bir konuşma yapan Akdurak, "Buradan güçlü, birbirine sımsıkı bağlı bir yelken ailesi olarak ayrılacağız. Ben ve arkadaşlarım ilkelerimizden hiç vazgeçmeden yol alacağız. Son birkaç gündür etrafımda dostluk, sevgi ve vefa hissettim. Diğer başkan adaylarına da yelken sporuna sahip çıkmaya çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Türkiye Yelken Federasyonu her bireyini kucaklayarak yol almaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına yeniden Özlem Akdurak seçildi. Federasyonun 6. olağan...

Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına yeniden Özlem Akdurak seçildi. Federasyonun 6. olağan genel kurulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait konferans salonunda yapıldı. Seçimde, mevcut başkan Özlem Akdurak (sağda), Aydın Yurdum (solda) ve Burhanettin Hacıcaferoğlu (sol 2) yarıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal