Özgür Özel, İskenderun'daki Halk Buluşmasında Önemli Mesajlar Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İskenderun'da yaptığı konuşmada sığınmacı sorununa ve Meclis oturumuna dikkat çekti.

07.10.2024-18:21 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-18:21) Özgür Özel, İskenderun'daki Halk Buluşmasında Önemli Mesajlar Verdi

Özgür Özel'in İskenderun'daki Temasları

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İskenderun'da düzenlenen "halk buluşması" etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Yarın TBMM'de yapılacak gizli oturum öncesi, bilgilerin paylaşılmasını talep eden Özel, konunun ciddiyetine vurgu yaptı.

TBMM’deki Kapalı Oturum İle İlgili Açıklamalar

Özgür Özel, Meclis'teki kapalı oturum hakkında, "Bildiklerinizi bize anlatın. Havanda su dövüp, 'Tehlike var, olabilir' demek yerine somut bilgiler sunmalısınız. Kimse bizi İsrail tehdidi ile korkutmasın." ifadelerini kullandı. Özel, bu tür söylemlerin gündem değiştirmek için kullanıldığını belirtti.

Sığınmacı Sorunu ve Gelecek Önerileri

Özel, Türkiye'nin sığınmacı konusunda oldukça zor bir durumla karşı karşıya olduğunu aktararak, "Türkiye, dünyada en çok sığınmacı barındıran ülke. Bu sorunu çözmek için birlikte hareket etmeliyiz. Esad ile diyaloğun büyük bir fırsat olduğunu unutmamalıyız," dedi.

Türkiye’nin Güçlü Konumu

Özel, Türkiye’nin, İsrail gibi ülkelerden daha güçlü olduğunu ve bu bağlamda uluslararası desteklerin alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yapılan anlaşmanın Türkiye'yi bir sığınmacı kampına çevirdiğini dile getirdi.

Teğmenler ve Vatanseverlik

Özel, askeri gelenekteki vatanseverliği de hatırlatarak, "Bizler hepimiz Gazi Mustafa Kemal'in askerleriyiz," şeklinde konuştu. Bu duygunun toplumda birlik ve güç oluşturmaya katkı sağlayacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İskenderun ilçesinde doktor Yılmaz Şahutoğlu tarafından, 6 Şubat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İskenderun ilçesinde doktor Yılmaz Şahutoğlu tarafından, 6 Şubat 2023'teki depremlerde kaybettiği eşi ve 2 çocuğu adına yaptırılan Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokuluna ziyarette bulundu. Özel, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal