Özgür Özel: FETÖ Tehlikesi Bitmedi

CHP Lideri Özgür Özel, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümü sonrası derin endişelerini dile getirdi.

21.10.2024-15:23 - (Son Güncelleme: 21.10.2024-15:23) Özgür Özel: FETÖ Tehlikesi Bitmedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Açıklamaları

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in vefatının ardından önemli açıklamalar yaptı. Özel, "Sadece kurucusu öldü, örgüt ortada duruyor. 'Bu tehlike geçti' veya 'Bu tehlike bitti' gibi bir düşünceye kimse kapılmasın." ifadelerini kullandı.

Herkes Tetikte Olmalı

Özel, FETÖ gibi sinsi bir yapıya karşı tüm vatandaşların tetikte olması gerektiğini belirtti ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Demirtaş Ziyareti ve Açıklamalar

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden Özgür Özel, burada yaptığı açıklamada, "Kişiler bu dünyadan öbür dünyaya veballe gidiyorsa, öbür dünyaya en çok veballe gidenin Gülen olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Gülen’in Bıraktığı Miras

Gülen'in ardında çok acılar, ihanetler ve kötülükler bıraktığını vurgulayan Özel, "Gittiği yerde hesabını verir, Türkiye'de yargı önünde vermesini isterdik, olmadı. Ancak o gidince 'Bir şey bitiyor' diye kimse düşünmesin çünkü koca bir sermaye bıraktı arkasında ve onun gibilerin elinde koca bir siyasi güç, siyasi organizasyon var." dedi.

FETÖ'nün Tehlikesi

Özel, FETÖ'nün Türkiye'de görünür aktivitelerinin olmayabileceğini ancak dünyanın dört bir yanındaki varlıklarının sürmeye devam ettiğini ifade etti. "Bu ülkede devletin içine sızıp, devletin silahını kendi silahı yapmış bir silahlı terör örgütünden bahsediyoruz." diyerek dikkat çekti.

Özel, son olarak, "Bunun dışında söylenecek her kelime onlar için israf." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, bulunduğu Edirne F...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde ziyareti sonrası, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal