Özgür Özel Antalya'da Vatandaşlarla Buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Kepez ilçesinde belediyecilik ve sosyal yardımların CHP'ye yakışacağını vurguladı.

03.10.2024-19:45 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-19:45) Özgür Özel Antalya'da Vatandaşlarla Buluştu

Özgür Özel, Kepez'de CHP'nin Gelecek Vizyonunu Açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Kepez ilçesinde yerel halk ile bir araya geldi. Özel, burada yaptığı konuşmada, geleneksel belediyecilik anlayışının ve sosyal yardımların Antalya'ya daha uygun hale geleceğini vurguladı.

Belediyecilikte Yeni Dönem Başlıyor

Özgür Özel, Antalya'da belediyecilik hizmetlerinin artık kamuoyunun beklentilerini karşılayacak düzeyde olacağını dile getirerek, "Antalya, emin olun bundan sonra CHP'nin kalesi olacak." ifadelerini kullandı.

Mesut Kocagöz’e Destek Mesajı

Antalya'da Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü de ziyaret eden Özel, Kocagöz'e gösterilen güvenin önemine dikkat çekti. Kocagöz'ün geçtiğimiz dönemde yaşadığı sıkıntılara değinen Özel, "O zor günlerde Antalya örgütü ve Kepezlilere teşekkür ediyorum" dedi.

Toplumun Her Kesimine Hitap Eden Bir CHP

Özel, Türkiye genelindeki seçimlerde kurulan 'Türkiye İttifakı''nı da hatırlatarak, partinin sosyal demokrat, muhafazakar, milliyetçi ve Kürt demokratlarla bir araya geldiğini ifade etti. Vatan ve millet sevgisinin ortak payda olduğunu vurguladı.

Son olarak, CHP'nin Türkiye'nin birinci partisi olduğunu vurgulayan Özel, "Her derdin çaresi biziz. Kimsenin bundan şüphesi olmamalı" şeklinde konuştu ve ardından vatandaşlara karanfil dağıttı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü ziyaret etti. Özel, ardından...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü ziyaret etti. Özel, ardından belediye hizmet binasının balkonundan kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal