Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal’ın eşi kim, hangi dizide oynuyor? Özgü Namal’ın son hali şaşırttı

Ekranların ünlü isimlerinden Özgü Namal’ın son hali görenleri oldukça şaşırttı. Uzun bir süredir televizyon dünyasından uzak duran ünlü oyuncu yıllar sonra tesettüre bürünerek geri döndü. Peki Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal’ın eşi kim, hangi dizide oynuyor? İşte Özgü Namal hayatı ve biyografisi…

02.12.2023-14:21 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-14:21)

Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Özgü Namal, Özcan Deniz ile başrolleri paylaşacağı Kızılcık Goncalar’daki haliyle sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncu uzun bir aranın ardından Fox TV’de yayınlanacak olan Kızılcık Goncalar dizisiyle ekranlara geri dönüş yaparken oyuncunun fragmandaki tesettürlü hali görenleri oldukça şaşırttı. Peki Özgü Namal Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal’ın eşi kim, hangi dizide oynuyor?

Özgü Namal hangi dizide oynuyor?

2020 senesinde 2 çocuğunun babası Ahmet Serdar’ı kaybetmenin üzüntüsüyle kameralardan uzun süre uzak kalan Özgü Namal, Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisiyle geri dönüyor.

Özgü Namal

10 yıllık aranın ardından setlere dönen ve rolü için tesettüre giren Özgü Namal dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'i oynayacak.

Özgü Namal kimdir?

Oyuncu Özgü Namal, 28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Selanik[1] kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya[1] kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır. Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır.

Özgü Namal

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti. 2009 yılında yayın hayatına başlayan ve 2011 yılında final yapan Hanımın Çiftliği dizisinde Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştı. Ek olarak 2006-2010 yılları arasında 4 yıl boyunca Axess reklamlarında yer almıştır.[2]

2015 yılından beri ekranlardan uzak olan Özgü Namal, son olarak 2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yapmıştır.

2014 yılında evlendiği Ahmet Serdar’ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sebebiyle kaybeden Özgü Namal ekranlara o tarihten bu yana ara vermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal