Oyundu gerçek oldu! GTA'nın fast food zinciri Cluckin Bell'in ilk şubesi ABD'de açıldı

Rockstar Games'in popüler açık dünya serisi Grand Theft Auto'nun pek çok oyununda karşılaştığımız fast food zinciri Cluckin Bell, ABD'de hayata geçirilerek San Diego'da ilk mağazası açıldı. İşte detaylar...

26.07.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-10:24)

Grand Theft Auto'nun popüler serilerinde karşımıza çıkan fast food zinciri oyunların birçoğunda bulunuyor. Fast food zincirlerinin parodi markalarından Cluckin Bell artık gerçek oldu.

Cluckın Bell oyundan çıkarak gerçek oldu

Geçtiğimiz hafta, ABD San Diego eyaletinde yapılan Comic-Con 2022 etkinliğinde dört günlüğüne Cluckin Bell ismiyle yemek satımı yapan bir mekan açıldı. 21 ve 24 Temmuz tarihlerinde "sanat performansı" ismiyle açılan dükkanda oyunlara atıfta da bulunuluyor.

Dükkanın önüne asılan  Grand Theft Auto V'in ana karakterlerinden olan Trevor Philips'in fotoğrafı asılı bir biçimde kendisine hizmet edilmemesi gerektiği belirtildi. Çalışanlara el bombası atmak, müşteri arabasını çalmak, vandalık ve yemek parasını ödememek gibi suçlara karışan Trevor'ın dükkana girmesine de yasak getirildi. Aynı zamanda nota Trevor'ı gördüğünüz zaman acil LSPD'yi aramaları için Cluckin Bell çalışanlarının uyarılması gerektiği de not edildi.

 gta cluckin bell

Cluckin Bell'in sloganı da, "2004'ten beri Los Santos ve çevresinde gururla hizmet ediyor" sözleriyle oluşturuldu. Dükkandaki bir başka gönderme de GTA serisinin vazgeçilmez içeceği Sprunk oldu. Oyunda gazoz olarak tüketilen Sprunk mağazanın menüsünde gazlı içecekler kısmında yer aldı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal