Outside the Wire film konusu ve oyuncuları

Film izleyerek keyifli vakit geçirmek isteyen insanların film arayışları devam ediyor. Merak edilen filmlerden biri de Outside the Wire filmi oldu. Peki Outside the Wire filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

26.06.2022-23:12 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-23:12) Outside the Wire film konusu ve oyuncuları

Fantastik ve bilimkurgu filmi izlemeyi seven insanların dikkatini çekmeyi başaracak filmlerden biri de Outside the Wire filmi oldu. Peki Outside the Wire filminin konusu nedir? Outside the Wire filminin oyuncuları kimler? Outside the Wire filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Outside the Wire filmi

Outside the Wire filmi bilimkurgu, fantasik, macera ve aksiyon kategorisinde 5 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Netflix'in orijinal yapımlarından biridir. Filmin yapımcılığı ve senaryosunu Rob Yescombe, Rowan Athale; yönetmenliğini ise Mikael Hafstrom üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 40 dakikadır ve IMDb puanı 5.7'dir.

Outside the Wire Filmi Konusu ve Oyuncuları

Outside the Wire filminin konusu

Outside filminde yer alan Harp karakteri insansız hava aracı pilotudur. Harp, tehlikeli bir görev için bir bölgeye gönderilir. Gittiği yerde kıyamet cihazı isimli bir aleti çok vakit kaybetmeden alıp geri dönmesi gerekmektedir. Özel bir birim olan Subay Leo ve ekibi ile bu göreve gider.

Outside the Wire filmi oyuncuları

Outside the Wire filminde Anthony Mackie Leo karakterini, Pilou Asbaek Victor Kaval karakterini, Damon Idris Harp karakterini, Michael Kelly Eckhart karakterini, Enzo Cilenti Miller karakterini, Emily Beecham ise Sofiya karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal