Otoyol ve köprülerde ücretsiz geçiş son gün ne zaman, ne zaman bitecek? 4 Mayıs Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçiş saat kaça kadar olacak?

Bayram dolayısıyla otoyol ve köprülerde ücretsiz geçiş uygulaması bugün bayramın son günü olması sebebiyle insanlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki ücretsiz geçiş uygulaması ne zaman bitiyor? Tüm detaylar haberimizde.

04.05.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-16:59) Otoyol ve köprülerde ücretsiz geçiş son gün ne zaman, ne zaman bitecek? 4 Mayıs Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçiş saat kaça kadar olacak?

Resmi Gazete üzerinden vatandaşa duyurulan otoyol, köprü ve toplu taşımaların ücretsiz uygulama yapması bayramın son günü olması sebebiyle bitmek üzere. Vatandaşlar merakla hangi tarihte ve saat kaçta uygulamanın sona ereceğini araştırıyor. Otoyol ve köprülerdeki ücretsiz geçişlerin ne zaman biteceği ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Otoyol ve köprü geçişleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Resmi Gazete üzerinden köprü otoyol geçişlerinin ücretsiz olduğu duyurulmuştu. 30 Nisan günü saat 00.00 tarihinde başlayan uygulama 5 Mayıs sabah saat 07.00'de sona erecek. Yap-işlet-devlet uygulaması ile yapılmış projeler dışında, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sorumluluğunda olan otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişleri ücretsiz olacak. Alınan karara göre 2 Mayıs tarihiyle 4 Mayıs gece 12'ye kadar Başkentray, Marmaray ve IZBAN taşımaları da ücretsiz hizmet veriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre Ramazan Bayramı Cumartesi-Perşembe günlerinde Karayolları sorumluluğu altında olan köprü ve otoyollar ücretsiz, Pazartesi ve Çarşamba günleri ise Marmaray, Başkentray ve izban da ücretsiz olacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal