ÖSYM DGS sınav görevli başvuruları başladı! ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi ile başvuru

ÖSYM tarafından düzenlenecek olan 2022 yılı DGS sınavı görevli başvuruları başlatıldı. DGS sınavında görev almak isteyen öğretmenlerin ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Peki, DGS sınav görev başvurusu nasıl yapılır? İşte, ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi ile başvuru işlemleri..

11.06.2022-09:45 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-09:47) ÖSYM DGS sınav görevli başvuruları başladı! ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi ile başvuru

ÖSYM tarafından önlisans programlarından mezun olanların lisans programlarına geçebilmeleri için gerçekleştirilen DGS 2022 sınavı için geri sayım başladı. 3 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak olan DGS sınavında görev alacak öğretmenlerin başvuruları için de az bir zaman kaldı.

2022 DGS (Dikey Geçiş Sınavı) görevlisi olmak isteyen öğretmenlerin 16 Haziran 2022 saat: 10:00’a kadar görev başvuru taleplerini gerçekleştirmelerini gerekiyor. ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) üzerinden yapılacak olan DGS 2022 sınavı görev başvurusu içi 'https://gis.osym.gov.tr/Yetki/Giris' adresi kullanılıyor. DGS sınavı görev başvurusu yapmak isteyenler başvurularını aynı zamanda ÖSYM Mobil uygulamaları üzerinden de yapabilirler.

ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi ile başvuru

ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi ile başvuru

Sınav görevi atamaları ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek. ÖSYM'nin düzenlediği sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler Görevli İşlemleri Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra görev ve görev yeri tercihlerini iletmeleri gerekiyor. Görev tercihi sistem üzerinden öğretmenin kendisi tarafında gerçekleştiriliyor.. GİS sistemine giriş yapan öğretmen kullanıcı adı ve şifresini yazdıktan sonra taleplerini iletebilirler.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal