Osmaniye'de Kano Etkinliği Coşkuyla Gerçekleştirildi

Osmaniye'de düzenlenen kano etkinliğine katılan Vali Yılmaz, doğanın güzelliklerine vurgu yaptı.

09.10.2024-09:53 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-09:54) Osmaniye'de Kano Etkinliği Coşkuyla Gerçekleştirildi

Osmaniye'de Kano Etkinliği Düzenlendi

Osmaniye, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde etkileyici bir kano etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ceyhan Nehri'nde gerçekleştirilen bu organizasyona, yerel halka ek olarak sporcular da katıldı.

Etkinliğin Başlangıcı ve Katılımcılar

Etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı Gökçedam köyünde düzenlendi. Öncelikle, kano sporcuları 8 kilometrelik nehir parkurunu geçiş yaptı. Ardından, katılımcılar eğitmenler eşliğinde kano kullanma fırsatı buldu ve eğlenceli anlar yaşadı.

Vali Yılmaz'ın Katılımı ve Açıklamaları

Etkinliğe katılan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, sporcularla birlikte nehirde kano kullanarak bu deneyimi paylaştı. Organizasyon sonunda basın mensuplarına konuşan Vali Yılmaz, Amatör Spor Haftası'na katılmanın kendisine mutluluk verdiğini belirtti.

Yılmaz, bölgenin doğal güzelliklerine dikkat çekerek, "Ceyhan Nehri, Osmaniye'mizin yanı başından akıyor ve burası aynı zamanda bir kuş cenneti. Bu etkinlik, hem doğamızı tanıtmak hem de amatör spora olan farkındalığı artırmak adına oldukça önemli bir fırsat sunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Osmaniye'de merkeze bağlı Gökçedam köyünde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve...

Osmaniye'de merkeze bağlı Gökçedam köyünde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar ve sporcular Ceyhan Nehri'nde kano kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal