Örümcek Adam Türkiye'yi Dolaşıyor: Salih Ayaz Koç Düzce'de Antik Kenti Ziyaret Etti

Salih Ayaz Koç, Örümcek Adam kostümüyle 421 gündür Türkiye'yi dolaşıyor, Düzce'de antik kenti ziyaret etti.

23.10.2024-10:12 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-10:12) Örümcek Adam Türkiye'yi Dolaşıyor: Salih Ayaz Koç Düzce'de Antik Kenti Ziyaret Etti

Örümcek Adam Kostümüyle Türkiye Turu

Türkiye'yi keşfetme hayaliyle yola çıkan 24 yaşındaki Salih Ayaz Koç, Düzce'de tarihi Prusias Ad Hypium Antik Kenti'ni ziyaret etti. İzmir Seferihisar'dan başlayarak 421 gündür süren bu yolculuk, Koç'un deprem sonrası çocuklara umut ve neşe aşılamak amacıyla gerçekleştirdiği bir proje.

Düzce'deki Antik Kentin Ziyareti

Düzce'nin Konuralp bölgesinde, M.Ö. 3. yüzyıla kadar uzandığı bilinen antik kenti gezen Koç, burada sürdürülen kazı çalışmalarına katkıda bulundu. Çocuklarla birlikte vakit geçirerek, eğlenceli aktiviteler düzenledi ve yerel halkın ilgisini çekti.

Depremzedelere Destek Olmak İçin Yola Çıktı

Koç, depremzedelerin hayatlarını olumlu yönde etkilemek amacıyla 'Örümcek Adam' kostümüyle çeşitli bölgelere gitti. Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Hatay'da AFAD ile işbirliği yaparak çocuklarla oyunlar oynadı ve sosyal etkinlikler gerçekleştirdi.

Hedefi Türkiye'nin Her Yeri

Koç, her gittiği yerde insanların meraklı bakışları ve yüzlerindeki gülümsemelerle motive olduğunu belirtti. "Türkiye'nin her yerinde beni görebilirler" diyen Koç, ziyaret ettiği bölgelerde insanlarla iletişim kurarak onlara umut aşılamayı amaçlıyor.

Yolculuğuna Devam Ediyor

Düzce'de 3-4 gün kalmayı planlayan Koç, "Kapıları açarlarsa bir tas yemek yiyebilirim ya da su içebilirim, onları eğlendirebilirim" sözleriyle Türkiye'deki gezisinin devam edeceğini ifade etti.

"Örümcek Adam" kostümüyle Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den yola çıkan Salih Ayaz Koç, Düzce'de antik kenti gezdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal