‘Ortalıkta adam kalmadı’ demişti: Hafsanur Sancaktutan Kubilay Aka aşkı belgelendi

Cesur sahneleri ve duru güzelliğiyle sosyal medyada beğeni kazanan Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatı ile ilgili kendisine sorulan sorulara ‘Ortalıkta adam kalmadı’ şeklinde yanıt vermişti. Ancak güzel oyuncu meslektaşı Kubilay Aka ile Kandilli’de bir restoran çıkışı el ele görüntülendi.

15.08.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 15.08.2024-10:28) ‘Ortalıkta adam kalmadı’ demişti: Hafsanur Sancaktutan Kubilay Aka aşkı belgelendi

Hafsanur Sancaktutan, ‘aradığı adamı’ bulmuş gibi görünüyor. Son dönemde oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemde olan ve "Gülperi," "Aşk Ağlatır," "Son Yaz," "Dünyayla Benim Aramda," ve "Ya Çok Seversen" gibi projelerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Sancaktutan, geçtiğimiz aylarda bir mekan çıkışında gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği "Kimse üzerine alınmasın ama lafımın arkasındayım, adam kalmadı" cevabıyla dikkat çekmişti.

‘Adam kalmadı’ demişti

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, ünlü oyuncunun daha önce Danla Bilic ile ilişki yaşayan Kubilay Aka ile anılmaya başlanması ise magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İkili, bir mekan çıkışında el ele görüntülendi ve bu fotoğraflar aşklarını adeta belgelemiş oldu. 

‘Ortalıkta adam kalmadı’ demişti: Hafsanur Sancaktutan Kubilay Aka aşkı belgelendi

‘Hani adam yoktu’ 

Gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kubilay Aka'nın sevgilisi Sancaktutan'a aracının kapısını açması ve "Hani adam yoktu!" esprisiyle güldürmesi dikkat çekti.

Kubilay Aka, ayrıca Kapadokya'da başlayan aşkları hakkında sorulan bir soruya, "Bir tık daha önceden başladı ama detay vermiyoruz" diyerek yanıt verdi. Hafsanur Sancaktutan'ın mutlu halleri de kameralara yansıdı ve çiftin arasındaki uyum, magazin dünyasında büyük ilgi gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal