Oosterwolde'ye Sürpriz Talip! İngiliz Devi West Ham United Devrede

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde, İngiliz devi West Ham United'ın radarına girdi. Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli forma ile etkili bir performans sergileyen Oosterwolde, dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

14.06.2024-11:02 - (Son Güncelleme: 14.06.2024-11:02) Oosterwolde'ye Sürpriz Talip! İngiliz Devi West Ham United Devrede

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Premier Lig ekiplerinden West Ham United, 23 yaşındaki Hollandalı savunma oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor. Oosterwolde, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe ile 43 maça çıkarak 2 gol atma başarısı gösterdi.

Oosterwolde'nin Performansı ve Geleceği

2022-2023 sezonunun devre arasında Parma'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Oosterwolde, hızlı adaptasyonu ve sahadaki etkili performansıyla göz doldurdu. Genç oyuncunun 30 Haziran 2027 tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Transfer İddiaları ve Gelecek Planları

Fenerbahçe'nin savunmadaki kilit isimlerinden biri olan Oosterwolde'nin, West Ham United'ın ilgisi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Hem kulüp yönetimi hem de oyuncunun geleceğiyle ilgili gelişmeler futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal