Ömer Yıldırım kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

Bir şehit haberi daha yürekleri parçaladı! Düzenlenen Pençe- Kilit operasyonunda teröristlerle vatanı için çatışan Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım şehit oldu! Acı haber ailesine verildi.

12.06.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-18:40) Ömer Yıldırım kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

 Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın acı haberi ailesine verildi!  Peki Ömer Yıldırım Nerde doğdu? Ailesi nerede yaşıyor? Bekar mı? Çocuğu var mı? Şehit olan Ömer Yıldırım ile ilgili bilgileri haberimizde derledik!

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım kimdir? Ömer yıldırım kaç yaşında, nereli, evli mi?

Teröristlerle çatışan Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'dan gelen acı haber yüreklere ateş düşürdü. Şehit haberi Sivas'da bulunan ailesine haber edildi. Baba Cemal, Anne Hatice ve aile yakınlarını teselli etmek için yetkililer birlik oldu.
Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen Ömer Yıldırım nereli?

Sivas'da bulunan evine Türk Bayrağı asıldı. Henüz bekar olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım kullandığı izininde memleketi Sivas'da gelerek ailesini ziyaret etmiş ardında da Düriye Yıldırım ile nişanlanmış. Düğün için gün sayan Ömer Yıldırım ve Düriye Yıldırım çifti nikah kıymış bayram sonrası ise düğün için hazırlıklara başlayacakları öğrenildi.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım

Sivas valisi Yılmaz Şimşek sosyal medya da ; Pençe Kilit Harekat Bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma da şehit düşüne Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabrı cemil diliyoruz' paylaşımını yaptı.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal