Olarenwaju Kayode: Türkiye İkinci Evim

Şanlıurfasporlu futbolcu Olarenwaju Kayode, Türkiye'de uzun yıllar kalmayı planlıyor ve Türk futbolunun gelişimini övgüyle değerlendiriyor.

22.10.2024-11:19 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-11:19) Olarenwaju Kayode: Türkiye İkinci Evim

Olarenwaju Kayode'nin Türkiye Seviyesi

Nijeryalı futbolcu Olarenwaju Kayode, Şanlıurfaspor formasıyla 6. sezonunu geçirdiği Türkiye'yi evi gibi benimsediğini ve burada daha uzun süre kalmayı hedeflediğini dile getirdi.

Uzun Dönem Hedefleri

Türkiye'de daha önce Gaziantep FK, Sivasspor, Ümraniyespor ve Gençlerbirliği gibi takımlarda forma giyen Kayode, şu an Şanlıurfaspor’la kariyerine devam ediyor. Takımının 9. hafta lig maçında Adanaspor karşısında 4-1'lik galibiyetle 3 gol atarak dikkat çekti.

İyileşme ve Gelişim Vurgusu

Kendini iyi hissettiğini belirten Kayode, "Güzel bir takımımız var. Arkadaşlarımızla profesyonel bir şekilde çalışıyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacım var, gün geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum" dedi.

Türkiye'nin Atmosferi

Nijeryalı futbolcu, Türkiye'de yaşamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Kendimi Şanlıurfa'da iyi hissediyorum. Daha önce Gaziantep'te oynamıştım ve iki yerin atmosferi neredeyse aynı, burada bir aileyiz” şeklinde konuştu.

A Milli Takım ve Türk Futbolu

Kayode, A Milli Takım hakkında da pozitif görüşlerini ifade ederek, "Son dönemde Türk futbolu gelişti ve milli takım da güzel işler ortaya koyuyor. Türkiye, Avrupa'da gerçekten iyi işler yapıyor ve gelecekte daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Nijeryalı golcüsü Olarenwaju Kayode, (fotoğrafta) 6....

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Nijeryalı golcüsü Olarenwaju Kayode, (fotoğrafta) 6. sezonunu geçirdiği Türkiye'de uzun yıllar top koşturmayı hedefliyor. Kayode, Şanlıurfaspor'daki antrenmanlarını GAP Vadisi Tesislerinde sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal