Okan Buruk'tan Galatasaray-Havalı Dönüş

Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek moral buldu. Okan Buruk, Elfsborg maçının önemine dikkat çekti.

19.10.2024-23:01 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-23:01) Okan Buruk'tan Galatasaray-Havalı Dönüş

Galatasaray, Antalyaspor Maçından Galibiyetle Ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Onvo Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyetle döndükleri için duydukları mutluluğu ifade etti.

Elfsborg Maçı Öncelikli Hedef

Basın toplantısında konuşan Buruk, "Antalya'dan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz." diyerek, Elfsborg ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maçın önemini vurguladı. Buruk, "İlk hedefimiz, Elfsborg maçı. Orada kazanıp yolumuza devam etmeye çalışacağız." dedi.

Beşiktaş Maçına Hazırlanacaklar

Elfsborg karşılaşmasının ardından Beşiktaş maçı için hazırlıklara başlayacaklarını da belirten Okan Buruk, zorlu bir müsabaka olacağını ifade etti. Buruk, "Beşiktaş maçında kendi sahamızda oynayacağız, kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Osimhen ve Kadro Derinliği

Buruk, Nijeryalı oyuncu Victor Osimhen'in profesyonelliğini ve takım içerisindeki mutluluğunu övdü. Ayrıca, kadro derinliği ile ilgili olarak, "Bu tatlı bir zorluk. Oynayıp, oynamamak oyuncuların psikolojilerini etkileyebiliyor." dedi.

Sakatlıklar ve Performans

Maçta saha zemini nedeniyle iki takımın oyuncularının sakatlandığını belirten Buruk, Galatasaray'ın sol kanadındaki Yunus Akgün'ün maçın en iyilerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile Galatasaray karşılaşması öncesinde İcardi...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile Galatasaray karşılaşması öncesinde İcardi (9) ısınmak için sahaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal