Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmişti: Özel okul öğretmeninden şok savunma

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir özel okulda çalışan İspanyolca öğretmeninin öğrencisini evine götürerek zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilmişti. Öğretmen ’15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum’ sözleriyle kendini savundu. Öğretmene 14 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

24.09.2024-17:22 - (Son Güncelleme: 24.09.2024-17:22) Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmişti: Özel okul öğretmeninden şok savunma

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir özel okulda görev yapan 28 yaşındaki İspanyolca öğretmeni B.N.Ç., 14 yaşındaki öğrencisi M.A. ile Sosyal Medya üzerinden mesajlaşarak uygunsuz bir ilişki yaşadı. Bu olay, öğrencinin babasının şüphelenmesiyle ortaya çıktı.

Sosyal Medya Üzerinden Mesajlaşma Başladı

Edinilen bilgilere göre, öğretmen B.N.Ç. ile öğrencisi M.A. sosyal medya üzerinden iletişim kurmaya başladı. Bir süre sonra öğretmen, öğrencisini evine davet etti ve burada cinsel istismar gerçekleşti. Olay, M.A.’nın babasının oğlunun telefonunu incelemesiyle gün yüzüne çıktı.

Öğrencinin İtirafları: 'Kendi İsteğimle Oldu'

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan 14 yaşındaki M.A., öğretmeniyle sosyal medya üzerinden mesajlaştıklarını ve yakınlaştıklarını anlattı. 27 Mayıs’tan itibaren öğretmeninin evine gidip birlikte vakit geçirdiklerini, bu sırada 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını belirten öğrenci, kimse tarafından zorlanmadığını ancak durumun ortaya çıkması üzerine utandığını ve şikayetçi olduğunu ifade etti.

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmişti: Özel okul öğretmeninden şok savunma

Öğretmenin Savunması: 'Yaşını Bilmiyordum'

İfadesi alınan B.N.Ç., öğrencisinin kendisine ilk mesajı atan kişi olduğunu savundu. Cinsel birliktelik yaşamadıklarını iddia eden öğretmen, öğrencisinin 16 yaşında olduğunu söylediğini öne sürdü. "15 yaşından küçük olduğunu bilseydim, sevgili olmazdım" diyerek kendini savundu.

14 Yıl 7 Ay Hapis Cezası Aldı

Öğretmen B.N.Ç., 'Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçlarından 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. İlk etapta tutuklu yargılanan öğretmen, 4 ay sonra serbest bırakıldı. Kararın onanması halinde B.N.Ç., tekrar cezaevine girecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal