Ödül törenine damga vuran şampiyonlar ligi fotoğrafı: Icardi, Burak Özçivit ve Teoman yan yana!

GQ Men Of The Year ödül törenine çok sayıda ünlü isim katıldı ve ödüllerini aldı. Törene damga vuran ise bir fotoğraftı. Icardi, Burak Özçivit ve Teoman'ın yan yana oturduğu ikonik fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulan kare oldu. İşte o anlar...

19.12.2023-10:49 - (Son Güncelleme: 19.12.2023-12:53) Ödül törenine damga vuran şampiyonlar ligi fotoğrafı: Icardi, Burak Özçivit ve Teoman yan yana!

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler akın etti. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf adeta damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf binlerce kez paylaşıldı. Fotoğrafa birbirinden özgün yüzlerce yorum geldi.

GQ Men Of The Year 2023 ödül töreninde çok sayıda ünlü isim ödüle layık görüldü. Gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı. Gözlerin çevrildiği ödül gecesine ise bir fotoğraf karesi damga vurdu.

Gündem yaratan o kare

Kısa zamanda Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi bu kez bir ödül törenindeki görüntüsüyle Gündem yarattı. Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit, Teoman ve Mauro Icardi GQ Dergisi'nin ödül töreninde yan yana geldi.

Sosyal medyada kısa sürede ortalığı karıştıran o fotoğrafa binlerce yorum ve beğeni yağdı. İşte o yorumlar...

"Hoşlandığım çocukların birbiriyle alaka seviyesi", "Aynı gün içinde benim kişilikler", "Devler Ligi", "Spotify listemin alaka seviyesi", "Icardi ve diğerleri", "Rüyalarımın saçmalık seviyesi"

Ödüller ise şöyleydi:  Yılın Sporcusu Mauro Icardi oldu. "Yılın Stil Sahibi Erkeği" ödülünü Taro Emir Tekin kazandı. "10. Yıl Özel İkon" ödülünü Burak Özçivit kazandı.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal