Ocean’s 8 film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de merak edilen filmlerin detayları ve konusu ile ilgili oldu. Son zamanlarda merak edilen filmlerden biri de Ocean's 8 filmi oldu. Peki Ocean's 8 filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-01:44 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-01:44) Ocean’s 8 film konusu ve oyuncuları

İnsanlar izlemek istedikleri filmi önce internette araştırarak oyuncuları ve konusu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar. Merak edilen filmlerden biri de Ocean's 8 filmi. Peki Ocean's 8 filminin konusu nedir? Ocean's 8 filminin oyuncuları kimler? Ocean's 8 filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ocean's 8 filmi

Ocean's 8 filmi polisiye türünde 5 Haziran 2018 tarihinde yayınlanmış Netflix'in orijinal yapımlarındandır. Ocean's 8 filminin yapımcılığını ve senaryosunu Gary Ross ve Olivia Milch; yönetmenliğini ise Gary Ross üstlenmiştir. Film 1 saat 50 dakikadır. Ocean's 8 filminin IMDb puanı 6.8'dir.

Ocean's 8 filminin konusu nedir

Debbie Ocean işlediği suçlar yüzünden beş sene ceza yiyen ve cezasını doldurup hapisten çıkan bir karakterdir. Ancak hapisten çıktıktan sonra da işlediği suçlardan pişmanlık duymaz ve çıktığında yaptığı ilk iş yine bir soygun planlamak olur. Met Galası olarak bilinen yıldızlar geçidini kendine hedef olarak belirler. Met Galası'nda soygun yapabilmek içinse kendine profesyonel bir ekip oluşturmaya karar verir.

Ocean's 8 Filmi Konusu ve Oyuncuları

Ocean's 8 filmi oyuncuları kimler

Ocean's 8 filminde James Corden, Richard Armitage vardır. Aynı zamanda Sandra Bullock Debbie Ocean karakterini, Matt Damon Linus Caldwell karakterini, Cate Blanchett Lou karakterini, Damian Lewis Debbie'nin eski sevgilisi karakterini, Helena Bonham Carter Rose karakterini, Awkwafina Constance karakterini, Anne Hathaway Daphne Kluger karakterini, Mindy Kaling Amita karakterini, Sarah Paulson Tammy karakterini ve Rihanna Nine Ball karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal