Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, evli mi, kaç yaşında?

Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural’dan bomba bir iddia geldi. Hakan Ural programdaki sunucu arkadaşı Nur Tuğba Namlı’nın hamile olduğunu öne sürdü. Peki Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, evli mi, kaç yaşında? Tüm soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

20.06.2022-11:12 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-11:12) Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, evli mi, kaç yaşında?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta’nın sunucularından birisi olan aynı zamanda da oyunculuk da yapmış Hakan Ural’dan magazin dünyasını sallayacak bir iddia geldi. Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta’nın diğer sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile olduğunu iddia etti. Bu gelişme ile birlikte internete yönelen insanlar ise ‘’Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, evli mi, kaç yaşında?’’ sorularını araştırıyor.

Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Kanal D’nin sevilen sabah programı Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu Hakan Ural programdaki partneri Nur Tuğba Namlı’nın hamile olduğunu söyledi. Ural, ‘’Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözleriyle hayranlara müjdeli haberi verdi.

Nur Tuğba Namlı

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, evli mi, kaç yaşında?

Nur Tuğba Namlı, 1983 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Balıkesir Üniversitesi’nden mezun olan Namlı ilk olarak Var Mısın Yok Musun programında dikkatleri çekmişti.

SKY Türk’te gece haberlerini sunan sunucu 2014 yılına kadar kalacağı NTV’ye transfer oldu. NTV’den ayrılarak TV8’de görev almaya başlayan Nur Tuğba Namlı, Survivor Panorama’nın sunuculuğunu yaptı.

Nur Tuğba Namlı şu sıralarda Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile birlikte magazin haberlerini sunmaya devam ediyor. 

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta’nın geçtiğimiz bir bölümünde yaşadığı taciz olayıyla sosyal medyada gündeme gelmiş ve programı izleyenlerin içini sızlatacak anlar yaşamıştı.

Boyu 1.65 cm, kilosu ise 54 kg olan Nur Tuğba Namlı, 2015 yılından bu yana iş insanı Mustafa Namlı ile evlilik hayatına devam ediyor. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal