Now TV Mansur Yavaş'a Laf Ettirmedi: Gülbin Tosun'a Yol Verdi!

Now TV Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, kanaldan istifa ettiğini duyurdu. Mansur Yavaş'a tepki göstermesinin ardından kanal tarafından bir ay uzaklaştırılan sunucu istifa ettiğini duyurdu.

09.09.2024-15:14 - (Son Güncelleme: 09.09.2024-15:30) Now TV Mansur Yavaş'a Laf Ettirmedi: Gülbin Tosun'a Yol Verdi!

Gülbin Tosun, Now yönetimi tarafından 1 ay zorunlu izne çıkarıldığını söylemişti. Günler sonra konuyla ilgili açıklama yapan sunucu, Now TV'den istifa ettiğini duyurdu. 

Gülbin Tosun Now'dan Ayrıldı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan sunucu, "15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk'e ayrıca teşekkür ederim. Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım. Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.


Mansur Yavaş'a Tepki Göstermişti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokaklarda hayvanların olmamasını örnek göstererek yaptığı açıklamasına kendi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Now TV Haber Bülteni sunucu Gülbin Tosun, yaptığı tepki paylaşımın ardından kanal tarafından 1 aylık zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. 

Kanal Tarafından Zorunlu İzne Çıkarılmıştı

Zorunlu izne çıkarıldığını söyleyen Tosun,  "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından #1adımgeriyok" açıklamasında bulundu.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal