Nişan İçin Masa Dekorasyonları

Evliliğe adım atarken önemli bir adım olan nişan konsepti son yıllarda değişti. Nişan evde yapılacaksa neler alınmalı nelere dikkat edilmelidir?

15.06.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-16:38) Nişan İçin Masa Dekorasyonları
Her genç kızın hayalidir bir gün sevdiği insanla ömrünü birleştirmek ve onunla bir yola çıkmak, Eğer siz de bu yolda yürümeye adım attıysanız ve nişan için masa dekorasyonları ile bir fikir sahibi değilseniz yazımızın devamın da bütün cevapları bulabilirsiniz. Nişan konsepti nasıl yapılır? Nişan için masa dekorasyonları nelerdir? Nişan süslemelerin de nelere dikkat edilir? Nişan evde olacaksa masa nasıl süslenmelidir? Nişan salon da olacaksa nasıl süslenmelidir? Gelin bu sorularınızı cevaplayalım.
Nişan İçin Masa Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?
Günümüz de çoğu nişan merasimleri artık evde yapılıyor. Bu nokta da karar vermen en önemli unsur nişanınızı ev de mi yoksa salon da mı yapacağınızdır. Buna göre verilen karar sizin asıl nişan konseptinizini belirleyecek ve ona göre adım attıracaktır. Nişan için masa dekorasyonunuz bulunduğu ortamla uyum sağlamalı ister ev ester salon olsun renk geçişleri doğru kullanılmalıdır. Nişan konseptinize karar verdiyseniz, masanız için uygun renkleri seçmeli evde olacak nişan için minimal süslemeleri kullanmalısınız, Günümüz trendlerinden yararlanabilir renk seçimleri için aklınız da bir fikir oluşturabilirsiniz. Salon da yapacağın nişan için masa dekorasyonunu daha gösterişli daha fazla eşya ve malzeme ile farklı görsel ambiyans yaratabilirsiniz. Ev ortamın da olan nişan masanız için ise daha sade daha şık süslemeler kullanarak zarif bir nişan masasına sahip olabilirsiniz. Nişan elbisenizi nişan masasının süsleri ile aynı renkler de kullanarak uyum için de olabilirsiniz. Nişan masanızın ve sizin için gerekli olan nişan tepsinizi de gümüş ya da altın renklerin de kullanabilirsiniz. Nişan masanız için kullanabileceğiniz renkler somon, pudra, krem, bej, turkuaz renkleri masanızı aydınlık, şık ve bulunduğu ortamı da geniş gösterecek.
Nişan İçin Masa Dekorasyonun da Dikkat Edilmesi Gerekenler
Evde yapılacak nişan için masa dekorasyonun da çok fazla aşırıya kaçınılmamalı, rahat, sade, şık ve kolayca hareket edebileceğiniz bir kıyafet seçmelisiniz. Nişan masanızı konumlandıracağınız alan boş olmalı serbest bir alan da konumlandırılan nişan masası hem fark edilir olacaktır hem de çift olarak sizlerin hareket alanınız kısıtlanmış olmayacaktır. Konumlandırdığınız alanın arka kısmını balonlarla süsleyebilir ya da birlikteliğinize ait süslemelerle değişik bir hava yaratabilirsiniz. Özel günlerin vazgeçilmez anıları baktıkça sizi o günlere götürecek olan fotoğraflarınız da pişmanlık yaşamak istemiyorsanız masanızı konumlandırdığınız yeri önceden deneyebilir ışık kontrollerini yapabilirsiniz. Böylece fotoğraflar çekilirken nişan fotoğraflarınız da ışık yansımasıyla karşılaşmayacaksınız. Nişan için masa dekorasyonunuzun süslemelerini doğru seçmediğiniz takdir de ise ortaya karışık, özensiz bir görüntü çıkacak, bu özel günleriniz de aklınız karışabilir sürekli olarak farklı dekorasyon tarzına yönelerek karar vermekte zorluk çekebilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına günümüz trendlerinden ve renklerinden ilham alarak kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Her detayına dikkat ettiğiniz takdirde muhteşem bir nişan törenine hazırsınız demektir.












DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal