Nisa bebek kimdir? Nisa bebeğin sağlık durumu nasıl? Nisa bebeğin annesi Ebru S ifadesinde neler söyledi?

Nisa bebek kimdir? Nisa bebek iyi mi? Nisa bebeğin annesine ne oldu? Nisa bebek hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca' dan açıklama geldi.

08.04.2022-01:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-01:02) Nisa bebek kimdir? Nisa bebeğin sağlık durumu nasıl? Nisa bebeğin annesi Ebru S ifadesinde neler söyledi?

Sosyal medya hesabından gündeme bomba gibi Nisa bebeğe ne oldu? Nisa bebek öldü mü? Nisa bebeğin annesi bulundu mu? Nisa bebek hakkında tüm merak edilenler haberimizde. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen günlerde öldüğü haberi gelen Nisa bebek hakkında açıklama yaptı. 

Nisa bebeğe ne olmuştu? 

Pendik' te boş arazide aç terketilmiş durumda bulunan Nisa bebek, acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz tarafından emzirilerek gerekli mercilere götürüldü. Büşra Durmaz' ın Nisa bebek ile videoları sosyal medyayı salladı. Büşra ikinci isim olarak kızının adını Nisa bebeğe verdi. 

Nisa bebek yaşıyor mu? 

Geçtiğimiz günlerde Nisa bebeğin öldüğü bilgisi geldi.  Fahrettin Koca yapmış olduğu açıklamada Nisa Bebeğin beyin ölümümünün gerçekleşmediğini ve hastanede yoğun bakımda tedavi altında altında olduğunu söyledi.

Nisa bebek yaşıyor mu

Nisa bebeğin annesinin açıklaması

Tutuklanarak cezaevine görürülen 20 yaşındaki Ebru S. gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi. Ebru S. vermiş olduğu ifade de; ailesi ile birlikte yaşayarak sosyal medya hesabından biri ile tanıştığını ve hamile kaldığını, çocuğu adamın kabul etmediğini ve ortadan kaybolduğunu 6 aylık oluncada karnı büyüdüğü için ailesinin yanından ayrılıp kadın sığınma evine gittiğini ordada çocuk doğduktan sonra ayrıldığını, kadın sıvınma evinde tanıştığı bir bayan arkadaşının yanına yerleştiğini söyledi. Bayan arkadaşı çocuğu kabul etmeyince onu abartman önüne bıraktığını söyledi. Kasten bilerek isteyerek bırakmadığını mecbur ve çaresiz kaldığı için bıraktığını açıkladı. Bıraktıktan sonrada civarda bulunan apartmanların zillerine bastığını, iki gün sonrada tekrar bıraktığı yere gidip baktığı ifadelerinde bulundu. 

Nisa bebek yaşıyor mu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal