Netflix Russian Doll yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix Russian Doll 2. sezon tarihi belli oldu

Netflix’in başarılı dizisi Russian Doll’un 2. sezon tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Peki Netflix Russian Doll yeni sezon ne zaman başlayacak? Cevabı haberimizde...

08.03.2022-21:50 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-21:51) Netflix Russian Doll yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix Russian Doll 2. sezon tarihi belli oldu

Netflix’te 3 yıl önce yayınlanan ilk sezonuyla bir çok dizi severin beğenisini kazanan Russian Doll’un 2. sezonu konusundaki tartışmalar sürüyor. Komedi ve dram temalarının harmanlandığı dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Netflix’in sevilen dizilerinden birisi olan Russian Doll’un ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Netflix Russian Doll yeni sezon ne zaman başlayacak?

Russian Doll

Yaratıcılığını üstlenen aynı zamanda başrol oyuncularından birisi de olan Natasha Lyonne’nin dizisi Russian Doll oldukça sıradışı olan konusu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla birlikte izleyenlerin beğenisini kazanmıştı. Dizinin 2. sezonunda yeni isimlerin yer alacağı daha önceden biliniyor olsa da Russian Doll 2. sezon yayın tarihi hakkında herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.

Netflix dizisi Russian Doll’un 2. sezonu için beklenen haber geldi. Dizinin 2. sezonundan ilk teaser yayınlandı ve yayın tarihi açıklandı. Yayınlanan teasere göre Russian Doll’un 2. sezonu 20 Nisan 2022 tarihinden itibaren Netflix platformu üzerinden dizi severlerle buluşacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal