Nebahat Çehre’den korkutan haber: Kalbine stent takıldı

Usta oyuncu Nebahat Çehre, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Alınan bilgilere göre Çehre’nin kalbine stent takıldı. İşte detaylar…

04.08.2024-16:20 - (Son Güncelleme: 04.08.2024-16:20) Nebahat Çehre’den korkutan haber: Kalbine stent takıldı

Aşk-ı Memnu ile yıldızlaşan Nebahat Çehre hayranlarını korkuttu. Geçtiğimiz günlerde aniden hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, kalbine stent takılmasının ardından Sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mayıs ayında ameliyat geçirmişti

Haber7’de yer alan habere göre; Mayıs ayında yaşadığı sağlık sorunlarından sonra operasyon geçiren Çehre'nin, menajeri aracılığıyla durumunun iyi olduğu belirtilmişti. O günden sonra ilk kez Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, gazetecilere sağlığı ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdi.

Pıhtı attı ve stent takıldı

Çehre, "Kıymetli bir hastamız var. O yüzden bu taraflara bugün inebildim. Ben iyiyim. Pıhtı attı ve stent takıldı. Kalp krizi değil. Üst üste geldi her şey. Biraz dinlenme yaptık. Bir de acayip sıcak. Biraz esiyor diye çıktık," diyerek son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Nebahat Çehre’den korkutan haber: Kalbine stent takıldı

Geri dönmek istiyorum

Yeni projelerle ilgili soruları yanıtlayan Nebahat Çehre, geçtiğimiz sene dört diziyi reddettiğini ve farklı bir karakter beklediğini belirtti. Oyuncu, "Bütün dizilerde anneler, gelinleriyle ya da oğullarının sevgilileriyle kavga ediyor, başka bir şey yapmıyor. Oyuncu kalıplaştırılmamalı, açmak gerekiyor. Tabii ki anne ve nine olurum ama ayrı kişiliği olmalı ki oyun çıkarabilesiniz. 3-4 diziyi üst üste iyi yaptım. Beklentimi karşılarsa istiyorum, özledim," ifadelerini kullanarak, kendisine uygun bir rol geldiğinde projelerde yer almak istediğini söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal