Ne koşul var ne de şart! Garanti Bankası kimliğiyle gelene 50.000 TL’yi trink verecek

Garanti Bankası’ndan koşulsuz şartsız 50.000 dl’ye kadar nakit kredi imkanı sunulacağını paylaşıldı. Kimliğiyle giden bankadan nakit kredisini alıp çıkabilecek.

01.04.2024-17:47 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-17:47) Ne koşul var ne de şart! Garanti Bankası kimliğiyle gelene 50.000 TL’yi trink verecek

Garanti Bankası’ndan harika bir nakit kredi kampanyası duyuruldu. Kampanya doğrultusunda koşulsuz şartsız 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunulacağı paylaşıldı. T.C. kimliği ile en yakın Garanti BBVA şubesine giden vatandaşlar, 50.000 TL tutarındaki nakit kredinin sahibi olabilecekler. Dileyen vatandaşlar, şubeye gitmeden de banka müşterisi olduktan sonra Garanti Mobil üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilecek ve 50.000 TL’ye kadar nakit kredisini hesabını alabilecek.  

50.000 TL’ye kadar kredi imkânı Garanti Bankası’nda 

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara harika bir haber duyurdu. Banka kapsamında, bayram öncesinde acil nakit kredi ihtiyacı olan vatandaşlara 50.000 TL’ye kadar nakit ödeme sağlayacağını paylaştı. Garanti Bankası müşterisi olan tüm vatandaşlar bu krediden faydalanabilecek. İşi olan - olmayan, emekli, çalışan, öğrenci fark etmeksizin bankanın gelir belgesi sunulmadan verecek olduğu 50.000 TL’ye kadar krediden anında yararlanabilecek. Dileyen vatandaşlar Garanti mobil üzerinden, dinleyen vatandaşlar da banka şubelerinden Garanti BBVA müşterisi olup 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilecekler. T.C. kimlik numaranız ile Garanti BBVA resmi internet sitesine girerek üyeliğinizi oluşturabilir ya da TC kimlik kartınızda en yakın banka şubesine giderek banka personellerinden yardım alabilirsiniz. 

Ne koşul var ne de şart! Garanti Bankası kimliğiyle gelene 50.000 TL’yi trink verecek

36 aya kadar vade seçeneği sizi bekliyor

Garanti BBVA üzerinden çekecek olduğunuz 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini 36 ay vadeli şekilde rahat rahat ödeyebilirsiniz. Özellikle dar gelirli ve orta gelirli vatandaşların ihtiyaç kredisine olan ihtiyacının altını vurgulayan Garanti BBVA, bu kredinin düşük faizli ve 36 ay vadeli şekilde sunulacağını belirtti. Dileyen vatandaşlar bu hafta içerisinde kredi başvurusunda bulunarak bayram öncesi beklemeden kredilerini alabilecek. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal