NBA yıldızı LeBron James, Fenerbahçe ile ilgili paylaşımda bulundu!

Euroleague Woman Final Four'da finale yükselen Fenerbahçe Safiport önemli bir başarı elde etti. NBA yıldızı LeBron James ise bu karşılaşmaya kayıtsız kalmadı ve paylaşımda bulundu. ABD'li basketbolcunun bu paylaşımı gündem oldu.

09.04.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-13:24) NBA yıldızı LeBron James, Fenerbahçe ile ilgili paylaşımda bulundu!

Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Safiport, Çekya ekibi ZVVZ USK Prag'ı 83-74 mağlup ederek finale yükselme başarısı gösterdi. Fenerbahçe finalde Macar ekibi Sopran Basker ile karşılaşacak. Fenerbahçe Safiport - Sopran Basker finali, 10 Nisan Pazar günü saat 17.00'de oynanacak. 

Sarı lacivertlilerden önemli başarı

Fenerbahçe Safiport, USK Prag'ı mağlup ederek tarihinde 4'üncü kez Euroleague Kadınlar'da finale çıkma başarısında bulundu. Daha önce 2012/13, 2013/14 ve 2016/17 sezonlarında finale çıkan Fenerbahçe kupaya uzanmayı başaramamıştı. Sarı lacivertliler pazar ünü rakibini mağlup etmesi halinde tarihinde ilk kez Avrupa'nın en büyük kupasını kaldıracak.


Ünlü basketbolcudan dikkat çeken paylaşım

Euroleague Woman'daki temsilcimiz Fenerbahçe Safiport, Final Four'da finale çıktı. Fenerbahçe'nin bu başarısını tebrik eden isimler arasında NBA yıldızı LeBron James de bulundu. Kayla McBride'ın yer aldığı bir videoyu paylaşan LeBron James vatandaşını tebrik etti. James alev emojisi koyarak,  Kayla McBride oyunu domine etti! Çok sert! ifadelerine yer verdi. LeBron James'in yaptığı bu paylaşım gerek basketbol camiasında gerek spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal