Narin Güran'ın Kaybolmasında Yeni Gelişme: 1 Şüpheli Gözaltında

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Kayıp Narin Güran İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

28.08.2024-15:10 - (Son Güncelleme: 28.08.2024-15:11) Narin Güran'ın Kaybolmasında Yeni Gelişme: 1 Şüpheli Gözaltında

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için başlatılan arama çalışmalarının sekizinci gününde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı. Arama çalışmaları, Narin Güran'ın bulunması için büyük bir seferberliğe dönüşmüş durumda.


Arama Çalışmalarına Devam Ediliyor: 2 Milyon Lira Ödül Açıklandı

Narin Güran’ın bulunması için Türkiye genelinde büyük bir destek oluştu. Erzurumlu iş insanı Ferit Kaya, Narin’i sağ olarak bulan veya yerini bildiren kişiye 2 milyon lira ödül vereceğini duyurdu. Narin'in bulunması için sosyal medyada fotoğrafları paylaşılmaya devam ederken, arama ekipleri bölgedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Tümgeneral Yıldırım'dan Önemli Açıklama: "Sonuca Çok Yaklaştık"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, kayıp Narin ile ilgili son durumu açıkladı. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız," dedi. Ayrıca, yeraltı görüntüleme cihazları dahil devletin tüm imkanlarının kullanıldığını belirten Yıldırım, arama çalışmalarının çok kısa sürede sonuçlanmasını umut ettiklerini ifade etti.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal