Nail Olpak, Kibyra Antik Kenti'nde Öğrencilere Ticari Diplomasi Anlattı

DEİK Başkanı Nail Olpak, Burdur'daki Kibyra Antik Kenti'nde ticari diplomasi dersini öğrencilerle paylaştı.

03.10.2024-22:21 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-22:21) Nail Olpak, Kibyra Antik Kenti'nde Öğrencilere Ticari Diplomasi Anlattı

DEİK Başkanı Nail Olpak, Ticari Diplomasi Dersini Kibyra'da Verdi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) başkanı olarak görev yapan Nail Olpak, Burdur'un Gölhisar ilçesindeki tarihi Kibyra Antik Kenti'nde öğrencilerle bir araya gelerek 'Ticari Diplomasi' konulu bir ders gerçekleştirdi. Bu etkinlik, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin (MAKÜ) düzenlediği 'Akademik Yıl Açılış Programı' çerçevesinde gerçekleştirildi.

Birbirinden Önemli Öğütler

Katılımcılara ve öğrencilere hitap eden Olpak, ders sırasında kendi hayatından örnekler vererek 'ticari diplomasi'nin önemini vurguladı. Olpak, hepinizi burada görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Başarılı olabilmek için 5 önemli ilkeye dikkat çekti: "Bunlardan ilki ve ikincisi sizin kontrolünüzde olmayan unsurlar; zeka ve başarı için verilen süre. Üçüncü ve dördüncü maddeler ise sizin ellerinizde; iyi niyet ve yeterli çaba. Sonuncusu ise doğru kişilere doğru işi yaptırmaktır." dedi.

Tarihi Mekanın Anlamı

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da etkinliğin tarihi bir mekanda yapılmasının önemine değinerek, bu deneyimin öğrencilere derin bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti.

Yerel Yönetim Temsilcileri de Katıldı

Etkinliğe ayrıca Gölhisar Kaymakamı Emre Çiftçi ve Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş katılarak Olpak’a destek verdiler. Etkinlik sonunda günün anısına Olpak’a özel bir hediye takdim edildi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra...

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'nde öğrencilere "Ticari Diplomasi" dersi verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal