Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı ne zaman kaldırılacak? Bakan Koca açıkladı: Yakın zamanda...

Müzik dünyası bir süredir koronavirüsle mücadele kapsamında alınan müzik yasağının kaldırılıp kaldırılmadığını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müzik yasağı hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı ne zaman kaldırılacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

13.03.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-23:11) Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı ne zaman kaldırılacak? Bakan Koca açıkladı: Yakın zamanda...

Müzik dünyası uzun zamandır koronavirüs kapsamında alınan müzik yasağının kalkıp kalkmadığını araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske kullanma zorunluluğunun ve HES kodu uygulamasının kaldırıldığını duyurmuştu. Müzik yasağı hakkında da açıklama yapan Bakan Koca, müzik yasağı hakkında bilim kurulunun almış olduğu bir kararın olmadığını, ama yakın dönemde müzik yasağının da kalkacağı kanaatinde olduğunu dile getirdi. 

Müzik yasağı değerlendirilecek

Müzik yasağı değerlendirilecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saat 24:00'dan sonra müzik yasağının kaldırılması hakkında Kültür Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ile beraber bir değerlendirme yapılacağını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısından sonra ülkemizde açık havalarda maske takma zorunluluğu ve HES kodu uygulaması kalkmıştı. Saat 24:00'dan sonra müzik çalma yasağının ise yakın bir zamanda kaldırılacağı düşünülmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal