Muş'taki Ailelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Muş'ta aileler, çocuklarını PKK'dan kurtarmak için DEM Parti önünde nöbete devam ediyor.

09.10.2024-12:19 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-12:19) Muş'taki Ailelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Muşlu Ailelerin Diyarbakır Annelerine Destek Nöbeti

Muş'ta, terör örgütü PKK'nın elinden çocuklarını kurtarmak isteyen aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önündeki eylemlerine devam ediyor.

Her hafta çarşamba günü bir araya gelen aileler, Diyarbakır annelerinin başlattığı eyleme destek vererek evlatlarına kavuşma umudunu sürdürüyor.

Aileler Evlatlarına Sesleniyor

Bu haftaki eylemde toplanan aileler, çocuklarına teslim olmaları çağrısında bulundu. Ellerindeki evlatlarının fotoğraflarını bir an olsun bırakmayan aileler, "Evlat nöbetindeyiz" ve "Artık yeter! Yakamızdan düşün" gibi pankartlar açarak PKK'ya karşı tepki gösterdi.

Ailelerin Duygusal Çağrıları

Ayten Koçhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 yıldır çocuğundan haber alamadığını belirtti. Koçhan, "Oğlum beni duyuyorsan, görüyorsan dön. Baban senin derdinden hasta oldu. Gel, devletimize sığın. Yeter artık anne ve babaların ağladığı," ifadelerini kullandı.

Şahinaz Özcan ise 8 yıl önce çocuğunun kaçırıldığını belirterek, "Oğlumdan şimdiye kadar hiç haber alamadım. DEM Parti ve PKK'dan çocuğumu istiyorum. Atilla, oğlum, sesimi duyuyorsan gel teslim ol. 8 yıldır oğlumu bekliyorum," dedi.

Muş'ta çocuklarını terör örgütü PKK'dan kurtarmak isteyen aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası...

Muş'ta çocuklarını terör örgütü PKK'dan kurtarmak isteyen aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önündeki eylemlerini sürdürüyor. Çocuklarına kavuşma ümidiyle Diyarbakır annelerinin başlattığı eyleme destek veren Muşlu aileler, her hafta çarşamba günü yaptıkları eyleme devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal