Mustafa Destici Kastamonu'da İdam Cezası Talebinde Bulundu

BBP Genel Başkanı Destici, Kastamonu'da teröristlerin ve çocuklara zarar veren suçlular için idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini savundu.

20.10.2024-19:04 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-19:05) Mustafa Destici Kastamonu'da İdam Cezası Talebinde Bulundu

Mustafa Destici'den İdam Cezası Çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini vurguladı. Destici, teröristlerin ve küçük yaşta çocuklara yönelik suç işleyenlerin, adalet önünde hesap vermesi gerektiğini ifade etti.

Uluslararası Sorumluluk ve Soykırım Davası

Destici, konuşmasında İsrail'in uyguladığı katliamları eleştirerek, "10 milyonluk bir ülkede her gün yüzlerce masum Müslüman hayatını kaybediyor. 50 binden fazla masum insanın öldüğü belirtiliyor, bunların büyük çoğunluğu çocuk ve kadın. Uluslararası kuruluşlar ne yapıyor? Hiçbir şey. Ancak Türkiye, Afrika Cumhuriyeti'nin başvurusuna destek vererek soykırım davasında yer aldı" dedi.

Tüm Mazlumların Yanındayız

"Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar" ifadesini kullanan Destici, Türk, Kürt, Arap ayrımının yapılmaması gerektiğine dikkat çekti. Destici, tüm mazlumların yanında durmanın önemini vurgulayarak, "Filistin, Gazze, Doğu Türkistan ve diğer bölgelerdeki Türk ve Müslüman varlığının yanında olacağız" diye ekledi.

Yenidoğan Çetesi Olayı

Destici, "Yenidoğan Çetesi" adı altında gerçekleştirilen insanlık dışı eylemlere de değinerek, cezalandırılmayan suçların cezasızlık algısını artırdığını belirtti. "Bu alçaklar için idam cezası gerekmekte. Katillerin en ağır bedeli ödemesi lazım" dedi.

Ceza Sistemi Üzerine Yenilikler

Türkiye'deki ceza sisteminin gözden geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Destici, "Tahliyesiz müebbet cezası ve idam cezası mutlaka sistemimize dahil olmalı. Devletimizin gücü ve milletimizin iradesi ile bu adımları atmalıyız" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici (ortada), Alperen Ocakları Eğitim Kültür...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici (ortada), Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfının Kastamonu'da düzenlediği Gençlik Kampı'nı ziyaret etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal