Murat Kurum'dan ASKON Ziyareti: İstanbul'un geleceğini inşa ediyoruz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'ni (ASKON) ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Yine; yollarında, caddelerinde ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz" dedi.

17.01.2024-17:02 - (Son Güncelleme: 17.01.2024-18:04) Murat Kurum'dan ASKON Ziyareti: İstanbul'un geleceğini inşa ediyoruz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un, Zeytinburnu'ndaki Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) şubesini ziyaret ettiği sırada ilginç bir olay yaşandı. Ziyaret sırasında bir kedinin sahneye girmesi, Kurum'un espriyle karşılayarak, "Şimdi kedi geldi yine diyecekler ki reklam çekiyor, kendiliğinden geldi" şeklindeki espriyle salondakileri güldürdü. 

"Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız!"

Murat Kurum yaptığı açıklamada , "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Bu güzel şehri baştan aşağı sanayisiyle, konutlarıyla afetlere karşı dirençli hale getireceğiz. Annelerimizin, yavrularımızın yüreğindeki endişeyi, korkuyu söküp atacağız. Yine; yollarında, caddelerinde ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz" dedi.

"Ellerimizi milletin ellerinden ayırmayacağız!”

Kurum, "Bu güzel şehri, 5 yıl boyunca bir oyun alanına dönüştürenlerden olmayacağız. Sadece İstanbul diyenlerden, milletin derdiyle dertlenenlerden olacağız. Gözlerimizi; 'evimi nasıl güvenli yaparım? Evime işime nasıl erken varırım?' diyen bu aziz milletin gözlerinden ayırmayacağız. Ellerimizi 'bu karmaşadan nasıl kurtulurum? Nasıl huzurlu bir mahallem olur.' diye kara kara düşünen bu milletin ellerinden ayırmayacağız. Tüm İstanbullularla dost olacağız, yoldaş olacağız, kardeş olacağız. Yeniden İstanbul'u bu anlayışla, bu duruşla, bu şuurla; hep birlikte en güçlü şekilde ayağa kaldıracağız. Ben buradan sizlere, iş dünyamıza ve İstanbullu kardeşlerimize bu sözü veriyorum" dedi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal