Murat Kocakaya Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanı Oldu

Murat Kocakaya, Atıcılık Federasyonu'nun yeni başkanı seçilerek, atıcılıkta değişim ve yenilik vaat etti.

17.10.2024-15:36 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-15:36) Murat Kocakaya Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanı Oldu

Türkiye Atıcılık Federasyonu'nda Yeni Dönem

Türkiye Atıcılık Federasyonu'nda başkanlık görevi Murat Kocakaya'ya devredildi. Federasyonun 6. olağan ve mali genel kurulu, Hilton Garden Inn Gimat otelinde gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Gürsel Çolakoğlunun aday olmadığı bu seçimde, başkanlık için Murat Kocakaya ile Salih Yıldız yarıştı. Kullanılan 229 oyun 153'ünü alarak federasyon başkanlığına getirilen Kocakaya, önemli bir başarıya imza attı. Salih Yıldız ise 74 oyda kaldı ve 2 oy geçersiz sayıldı.

Yeni Yönetim Kurulu

Kocakaya'nın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Fatih Uysal, Abdurrahim Gezer, Hakan Genç, Melis Giraud, Esra Kılıç Alemdaroğlu, Muhammet Yasir Taflan, Tayfun Anlar, Kadri Akgün, Turgay Saat ve Gökhan Çelik. Genel kurulun divan başkanlığını Abdullah Albunar üstlendi ve faaliyet ile denetim raporları ibra edildi.

Kocakaya’dan Fark Yaratma Vurgusu

Kocakaya, genel kurulda yaptığı konuşmada, daha önce milli takımlardan sorumlu olarak Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. Altyapı ve mevcut sorunları bildiğini belirten Kocakaya, "Tüm enerjimi, bilgi birikimimi ve tecrübemi atıcılık sporu için kullanmak istiyorum. Şimdi atıcılıkta fark yaratma zamanı." dedi.

Olimpiyatlarda en fazla madalya kazandıran branşlardan biri olan atıcılık için hedeflerini de paylaşan Kocakaya, katılımcı, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı ile kulüplere malzeme desteği sağlamayı planladıklarını ifade etti.

Kocakaya sözlerine şöyle devam etti: "Büyükşehirlerimizde atıcılık poligonları kurulacak; öncelik Antalya, İstanbul ve Ankara olacak. Atıcılığı 81 ile yayacağız, mevcut tesisleri yenileyeceğiz, antrenörlerimizi eğitecek ve sayısını artıracağız. Yabancı takımların ülkemizde kamp yapmalarını sağlayacağız ve yurt içi yarışma sayısını artıracağız. Sponsorluk gelirlerimizi artıracağız. Aldığımız destekle var gücümüzle çalışacağız."

Seçim sonrası kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan Kocakaya, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Türkiye Atıcılık Federasyonunun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Hilton Garden Inn...

Türkiye Atıcılık Federasyonunun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Hilton Garden Inn Gimat'ta gerçekleştirildi. Kullanılan 229 oyun 153'ünü alan Murat Kocakaya, federasyon başkanlığına seçildi. Kocakaya, burada konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal