Muğla’da otobüsün freni patladı facia yaşandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Muğla’da bir tur otobüsü, freni patladığı için duramadı ve park halindeki araçlara çarptı. Yaşanan korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi ise yaralandı.

14.07.2024-10:06 - (Son Güncelleme: 14.07.2024-10:06) Muğla’da otobüsün freni patladı facia yaşandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Korkunç kazalara bir yenisi daha eklendi. Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde meydana gelen korkunç kazada, freni boşalan bir tur otobüsü park halindeki araçlara çarptı. Kazada, 3 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de yaralandı.

Muğla’da korkunç kaza

DHA’da yer alan habere göre; kaza sonucunda yaşamını yitirenlerden biri olan Necla Doğu'nun ardından, eşi Mehmet Doğu da tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Kazada yaşamını yitiren diğer isim ise Melisa Gültekin oldu. Melisa'nın yanında bulunan trafik polisi babası Aykut Gültekin ve annesi Seher Gültekin de kazada yaralandı. Çiftin hayati tehlikesi devam ediyor. Melisa'nın Akyaka'yı çok sevmesi nedeniyle Denizli'den bu tur gezisine katıldığı öğrenildi.

aMuğla’da otobüsün freni patladı facia yaşandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Olay, başka bir aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde, freni boşalan tur otobüsünün şoförünün korna çaldığı ve ardından park halindeki araçlara çarptığı anlar yer aldı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kazanın ardından yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Sağlık yetkilileri, yaralıların durumu hakkında bilgi vererek, kazanın ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi. Ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyen yetkililer, yaralılara acil şifalar diledi.

Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için yetkililer, trafik ve araç güvenliği konularında daha sıkı denetimlerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal