Muğla'da korkunç olay, tonlarca mermerin altında kalan adam yaşamını yitirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, üzerine tonlarca mermer tableti düşen Mehmet Küçükbaş hayatını kaybetti.

01.04.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-18:05)

Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Vinç ile olay yerine gelen ve ardından üzerine tonlarca mermer tableti düşen Mehmet Küçükbaş yaşamını yitirdi. O korku dolu anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Alınan bilgilere göre söz konusu olay, Akçaalan Mahallesi'nde bir mermer satış ofisi önünde gerçekleşti. Mermerleri taşımak amacıyla vinç ile ofise gelen 44 yaşındaki Mehmet Küçükbaş, bir süre boyunca kapı önünde arkadaşlarıyla muhabbet etmek istedi. O anlarda tonlarca mermer tableti, Mehmet Küçükbaş'ın üzerine düştü. Düşen tonlarca mermerin ardından hızlı bir şekilde vinç yardımıyla ve arkadaşlarının da desteğiyle mermerlerin altından kaldırılan Küçükbaş, olay yerine gelen ambulansla Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ardından jandarma ekipleri ofisin önüne gelerek gerekli incelemelerde bulundu.

Muğla'da korkunç olay, tonlarca mermerin altında kalan adam yaşamını yitirdi

Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Tonlarca mermerin altında kalan Küçükbaş, hastanede yapılan tüm müdahalelerle beraber verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü. Şanssız adamın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Tonlarca ağırlığındaki mermer tabletlerin Mehmet Küçükbaş'ın üzerine düştüğü anlar olay yerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Söz konusu görüntülerde Küçükbaş, arkadaşlarıyla konuştuğu esnada bir anda mermer tabletlerin altında kalıyor.

Jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal