Muğla’da bir evde cinayet: 2 kişi kurşunlanarak öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 kişinin iki kişi kurşunlayarak öldürdüğü bildirildi.

16.08.2024-10:17 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-10:17) Muğla’da bir evde cinayet: 2 kişi kurşunlanarak öldürüldü

Bodrum’da bir evde dehşet verici bir cinayet yaşandı. Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi'nde gece yarısı yaşanan silahlı saldırı, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. İddiaya göre, dört saldırgan bir otomobille 2439 Sokak'taki bir eve geldi ve içerideki iki kişiye ani bir baskın düzenleyerek silahla ateş açtı. 

Mahalle silah sesleriyle sallandı

İHA’da yer alan habere göre; Mahalle, ardı ardına gelen silah sesleriyle yankılandı. Saldırının ardından iki kişi hayatını kaybederken, saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.

Muğla’da bir evde cinayet: 2 kişi kurşunlanarak hayatını kaybetti

İki kişi ölü bulundu

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde biri koltukta otururken diğeri sehpaya doğru dönmüş halde iki erkek cesedi buldu. Henüz kimlikleri belirlenemeyen kurbanların öldürülmesi üzerine, polis geniş çaplı bir soruşturma başlatarak saldırganların izini sürmeye başladı.

Mahallede büyük bir şok yaratan bu korkunç olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için kapsamlı bir operasyon yürütüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal