Müge Anlı'dan Serkan Kıyak'ın İntiharı Hakkında İlk Açıklama!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Müge Anlı'dan olayla ilgili ilk açıklama geldi.

09.12.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-12:22) Müge Anlı'dan Serkan Kıyak'ın İntiharı Hakkında İlk Açıklama!

Müge Anlı’dan canlı yayın sırasında ilk açıklama geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için yardım isteyen Serkan Kıyak, eşinin pideciye kaçtığı öğrenmesi üzerine kafasını defalarca zemine vurmuştu. Kıyak, eşine çağrıda bulunurken yaşayamam demişti. Edinilen bilgilere göre Kıyak, yaşadığı bunalım sonucu kendini asarak yaşamına son verdiği bildirildi.

Programa katıldığı gün son kararını veren Serkan Kıyak, ‘Eşimden boşanacağım ve hem çocuğuma hem de bırakıp gittiği anneannesine bakacağım’ demişti. Alınan bilgilere göre Kıyak, programın ardından yeniden Zehra Kıyak ile iletişim kurmak istedi. Ancak Zehra'dan ret cevabı alan Serkan Kıyak, evinde kendisini asarak yaşamına son verdi. Müge Anlı, yaşanan son dakika gelişmesini canlı yayında izleyicilere aktardı. Anlı, intihar eden Serkan Kıyak’ın ailesini yayına bağlayarak ‘Biz onu çok sevdik, çok iyi niyetli bir çocuktu’ diyerek aileye yardım edeceğini ifade etti.

BUGÜN SERKAN'LA PROGRAMA ÇIKACAKTIK

Serkan Kıyak'ın evinde intihar etmesiyle ilgili canlı yayında konuşan Müge Anlı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; ‘Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberlerde evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında birlikte mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi’

EŞİ MAAŞI BEN ALACAĞIM, ÇOCUĞU DA SİZE BIRAKACAĞIM DEMİŞ

Anlı, konuşmasına şöyle devam etti; ‘Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.’

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Serkan Kıyak, günlerdir haber alamadığı eşinin bulunması için yardım istemişti. Eşinin kandırılarak 2 yaşındaki bebeğini ve kendisini bırakıp gittiğini ifade eden Kıyak, birçok kez eşi Zehra’nın başka erkeklere çıplak fotoğrafını atarken yakaladığını da iddia etmişti. Telefon bağlantısı ile bağlanan kadın, eşini ve ailesini istemediğini söylemesi üzerine Kıyak, sinir krizi geçirerek kafasını defalarca zemine vurup sinir krizi geçirmişti. 

GERİ DÖNMESİ İÇİN YALVARMIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin evine geri dönmesi için yalvaran Kıyak, ‘Benim eşim yapmaz. Döner inanıyorum. Herkes hata yapar ben affederim. Güzel karım, melek karım lütfen dön geriye... Sana kına gecesi yaptım. Helali hoş olsun. Dönsün çamaşır makinesini de alırım. Herkesin karısı bulunuyor, benimkini de bulun’ demişti. 

YAŞAYAMAM BEN DEMİŞTİ

Duyduklarını kaldıramayan Serkan Kıyak, ‘Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim’ dedi. Sinir krizi geçiren Kıyak, kendini yerlere atarak kafasını defalarca zemine vurdu. Müge Anlı’nın ekipleri Kıyak’ı sakinleştirmek için stüdyodan çıkardı. 

YAŞAMINA SON VERDİ

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Müge Anlı programında eşinin pideci komşusuna kaçtığında kendisini yere atmasıyla bilinen 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Çocukluğundan itibaren yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak'ın yaşamına son vermeden önce yakınlarına cep telefonundan mesaj atarak helallik istediği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal