Müge Anlı'da Cinayeti İtiraf Eden Kadının Kocasının Katiliyle Fotoğrafları Çıktı

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına kocasının şüpheli ölümünün aydınlatılması sebebiyle çıkan Sebile Yörük, kocasının, üfürükçü Mustafa tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Sebile Yörük'ün kocasını öldüren Üfürükçü Mustafa ile verdiği yakın pozlar ortaya çıktı. ''Nefret ediyorum dedi...

05.09.2024-17:14 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-17:37) Müge Anlı'da Cinayeti İtiraf Eden Kadının Kocasının Katiliyle Fotoğrafları Çıktı

Mart ayında fenalaşarak hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük, kocasının şüpheli ölümünün aydınlatılması amacıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programda şüpheli ölümün araştırılması üzerine Sebile Yörük'ten itiraf geldi.

Canlı Yayında İtiraf Etti

Eşi Mehmet Yörük'ün ölümüyle ilgili canlı yayına çıkan kadın, eşinin yıllardır evlerine gelen üfürükçü Mustafa tarafından su içilerek öldürüldüğünü itiraf etti.

Kocasının Katiliyle Fotoğrafları Çıktı

Canlı yayında yaptığı itiraftan sonra, stüdyoya gelen ekipler tarafından gözaltına alınan Sebile Yörük ile Üfürükçü Mustafa'nın sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı.

''Beni Fotoğraflarımla Tehdit Etti''

Yörük'ün "Beni çıplak fotoğraflarımla tehdit etti, ondan nefret ediyorum" dediği Üfürükçü Mustafa ile eşinin öldürüldüğü evde verdiği sarmaş dolaş pozlar ortaya çıktı. Yaşanan duruma isyan eden Müge Anlı, "Bize 20-25 tane böyle fotoğraf geldi. Bunlar sadece yayınlayabildiklerimiz" dedi. Fotoğrafı görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan merhum Mehmet Yörük'ün ailesi ise "Allah belanızı versin. Son gülüşünüz olsun" diyerek veryansın etti.

''Suyu Kocan İçince Ölecek, Aramızdan Çekilecek''

Aylardır evlerine gelerek şifalı sular içirdiğini ve kendisinin çıplak fotoğraflarını sakladığını ve bu fotoğraflarla tehdit edildiğini söyleyen Sebile Yörük, cinayeti itiraf etti. Yörük, "Mustafa o gün bizim eve gelerek su getirdi. 'Bu suyu kocan içince ölecek ve aramızdan çekilecek. İkimiz evleneceğiz' dedi ama ben kocamı seviyorum o benim 25 yıllık eşim dedim. O benim çocuklarımın babası ben Nasıl bu suyu ona içireyim dedim. Nasıl kötülük yapayım? Beni çıplak resimlerimle tehdit ederek 'Ailene bunları gösteririm' dedi. 'Herkes seni kötü bilir ve senden vazgeçer' diyordu. Eşim o gün kalktığında gayet iyiydi kahvaltısını hazırlamıştı. Sonra evimize devamlı olarak gelerek Mustafa yine geldi. Beni 6 aydır çıplak resimlerimden dolayı tehdit ediyordu. Utandığım için kimseye bir şey söyleyemedim." dedi.

''Öldüğünü Bir Gün Sonra Söyledim''

"Devamlı bana 'Engel kalkacak, biz evleneceğiz' diyordu. Daha önce bana su içirdiğinde de değişik şeyler oluyordu. O gün de öğlen elinde pet şişeyle geldi. Bana devamlı evleneceğimizi söylüyordu. Eşim suyu içer içmez yere yığıldı. Dili dolaştı, kendini kaybetti. Mustafa bana ailesine haber de verdirtmedi ben öldüğünü bir gün sonra söyledim. Eşim yere yığılınca akşam da Mustafa da ambulansı çağırdı. Bana 'Eşin iyileşemez' dedi. Suya ne koyduğunu bilmiyorum. Adamı görünce nefret ediyorum öldüresim geliyor. Eşim öldükten sonra herkese benimle imam nikahını kıydığını söyledi ama öyle bir şey olmadı küçük çocuğuma kötü davrandığı için beni onu evden kovdum."




Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal