Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 2024 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak?

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ATV ekranlarında yayınlanmaması izleyenlerin kafasını karıştırdı. Programın yerine Sen Anlat Karadeniz dizisinin tekrarı ekranlara gelince Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 2024 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak? gibi sorular araştırılmaya başlandı.

01.07.2024-13:09 - (Son Güncelleme: 01.07.2024-13:09) Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 2024 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yayın hayatına ara veren sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü ATV ekranlarında yayınlanması gerekiyordu. Ancak programın yerine sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin tekrarı ekranlara getirildi. İzleyenler ise Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in neden yayınlanmadığını öğrenmek üzere arama motorlarına yöneldi. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 2024 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 

Kurban Bayramı süresince yayınlanmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ekran macerasına ara verdi ve son yayınını 28 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yaparak noktaladı. Programın izleyiciler tarafından merakla beklenen yeni sezonunun başlangıcı ise eylül ayının ilk haftasında olacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bitti mi, neden yok? 2024 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz yılın aksine, bu yılın yeni sezonu da 4 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Müge Anlı'nın programı, izleyicilerine kayıp kişilerin bulunması, cinayetlerin çözülmesi ve çeşitli suçlarla ilgili detaylı araştırmalar sunarak dikkat çekiyor. Yeni sezonda da izleyicilerin ilgisini çekecek olaylar ve detaylı incelemeler bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal