Müge Anlı Aysel Gülmez'den haber alınamıyor! Aysel Gülmez'e ne oldu? Müge Anlı son bölümde neler yaşandı? 29 Nisan Müge Anlı son bölüm izle!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün izleyici karşısına çıkıyor. Faili meçhul olayları gün yüzüne çıkartan araştırmacı gazeteci Müge Anlı’da son bölüm neler oldu merak ediliyor. Müge Anlı’nın ele aldığı Aysel Gülmez olayı nedir gündeme geliyor. Peki, Müge Anlı Aysel Gülmez’e ne oldu? İşte detaylar...

29.04.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-14:20) Müge Anlı Aysel Gülmez'den haber alınamıyor! Aysel Gülmez'e ne oldu? Müge Anlı son bölümde neler yaşandı? 29 Nisan Müge Anlı son bölüm izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkıyor. Büyük merak ve ilgi ile izlenen programda her hafta yeni olaylar yaşanıyor. 29 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan son bölümde neler yaşandığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Son bölümün konusu ise 58 yaşındaki Aysel Gülmez'den haber alınamaması oldu. Aysel Gülmez, İzmit'de şüpheli bir şekilde kayboldu. Peki Aysel Gülmez'e ne oldu? İşte detaylar...

Müge Anlı son bölümde neler yaşandı?

Müge Anlı'nın yayınlanan son bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan programın akışı araştırılıyor. Programın son bölümünde İzmir'de kaybolan Aysel Gülmez'in olayı araştırılıyordu. 58 yaşındaki kadın şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Gülmez'in kuzenleri stüdyoda yüzleştirildi.

Müge Anlı

Müge Anlı Aysel Gülmez'e ne oldu?

58 yaşındaki Aysel Gülmez geçtiğimiz günlerde İzmir'de şüpheli bir şekilde kayboldu. Kayıp olayı yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken Gülmez'den haber alınamıyor. Aysel Gülmez'in yakınları Müge Anlı'dan yardım bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal