MSB'den Son Dakika: PKK'ya Ağır Darbe! 6 Terörist Öldürüldü

Son dakika haberine göre, Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütlerine karşı operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’de düzenlenen operasyonlarda toplam 6 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

11.09.2024-15:15 - (Son Güncelleme: 11.09.2024-15:15) MSB'den Son Dakika: PKK'ya Ağır Darbe! 6 Terörist Öldürüldü

MSB'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi. Ayrıca, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildi.


Sürekli ve Süratli Operasyonlar

Bakanlık açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine kararlılıkla devam edeceği vurgulanarak, "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" ifadesi kullanılarak şunlar kaydedildi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 1 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde belirlediği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz. #MillîSavunmaBakanlığı"

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal