MSB'den Müjdeli Haber: Irak ve Suriye'nin Kuzeyinde 19 Terörist Öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda toplam 19 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

20.07.2024-14:08 - (Son Güncelleme: 20.07.2024-14:08) MSB'den Müjdeli Haber: Irak ve Suriye'nin Kuzeyinde 19 Terörist Öldürüldü

Açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgelerinde tespit edilen 15 PKK'lı terörist, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde ise 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlıktan Önemli Mesaj

Milli Savunma Bakanlığı, açıklamasında, "Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz!" ifadelerini kullanarak, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Bakanlık, terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edileceğini belirterek, şu paylaşımda bulundu:

"Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam! ?? Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgesinde tespit ettiği 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceğiz!"

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal