MSB açıkladı: İki bölgede 16 PKK’lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak’taki Asos, Hakurk ve Gara bölgelerinde 11, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 5 olmak üzere 16 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

28.07.2024-13:28 - (Son Güncelleme: 28.07.2024-13:28) MSB açıkladı: İki bölgede 16 PKK’lı terörist öldürüldü

İki bölgede çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyindeki Asos, Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen 11 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörist temizliğine ara vermeden devam ettiği belirtildi.

İki bölgede 16 PKK’lı terörist öldürüldü

Bakanlıktan yapılan açıklamada, TSK'nın gücünü milletten aldığı ve terörist temizliğine ara vermeden devam ettiği vurgulandı. 

MSB açıkladı: İki bölgede 16 PKK’lı terörist öldürüldü

Açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Asos, Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." ifadelerine yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal