Mourinho'dan Union SG Maçına Özel Kadro Değişikliği: İlk 11 Yenileniyor!

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Union SG'yi konuk edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, derbi mağlubiyetinin ardından bu maça farklı bir hücum kadrosuyla çıkması bekleniyor.

25.09.2024-11:36 - (Son Güncelleme: 25.09.2024-11:36) Mourinho'dan Union SG Maçına Özel Kadro Değişikliği: İlk 11 Yenileniyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde aldığı mağlubiyetle büyük bir hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Jose Mourinho, Union SG maçında farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

26 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçta, sarı-kırmızılı ekipte önemli değişiklikler olacağı, ilk 11'in değişeceği bildirildi.


Fenerbahçe'de Kadro Değişiyor

Sözcü'de yer alan habere göre teknik adam Jose Mourinho, İrfan Can Kahveci'yi ilk 11'de başlatmayı düşünüyor. Dusco Tadic'i solda oynattığı için eleştirilen teknik adam, futbolcuyu bu karşılaşmada da yine solda oynatacak.

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, derbi mağlubiyetinin ardından bu maçta galibiyet istiyor. Fenerbahçe, Union SG karşılaşmasında Szymanski'nin 10 numara pozisyonuna geri döneceği ve ileri uçta da Youssef En-Nesyri'nin olacağı belirtildi. Farklı bir hücum kurgusuyla çıkacak olan sarı-lacivertlilerin performansı merakla bekleniyor.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal