Modern Ev Dekorasyonu

Modern ev dekorasyonu nasıl yapılır? Modern ev dekorasyonunda kullanılacak detaylar nelerdir?

15.06.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-16:58) Modern Ev Dekorasyonu
Yıllardır kullandığınız eşyalardan sıkıldınız ve kendinize yeni bir ev dekorasyonu mu yapmak istiyorsunuz? Ya da oturma odanızın artık modernliğinin geçtiğini düşünüyor değiştirmek mi istiyorsunuz? Sıklıkla kullanılan artık trend haline gelen modern ev dekorasyonunu siz de eviniz de artık uygulamaya mı geçmek istiyorsunuz? Evinizi değiştirmek istiyor bulunduğunuz ortamı daha farklı şekil de dekore etmek istiyorsanız siz de modern ev dekorasyonun dan yararlanabilirsiniz. Birçok tarza hitap eden modern ev dekorasyonu doğru parçalar ile bir araya geldikten itibaren uygulamak çok da zor değil bu sayede hem fazla eşya uygulaması kısıtlanacak hem de daha şık ve sürekli kullanım sağlayarak modası geçmeyecek.
Modern Ev Dekorasyonları Nasıl Yapılır?
Modern ev dekorasyonu demek pahalı, işemeli, taşlı incili, gösterişli ben buradayım diye bağıran mobilyalar ya da aksesuarlar değildir. Tamamen minimalist ev dekorasyonuna benzeyen bir dekorasyondur. Araların da ki farklar çok olmamasına rağmen modern eviniz de desen kullanabilirken minimalist ev dekorasyonunuz da bunu kullanamazsınız çünkü bu tarz tamamen sakin ve sadelikten yanadır. Modern ev dekorasyonunuz da yer kaplamayan şık eşyalar kullanarak oluşturabilirsiniz. Ayrıca eviniz de az eşya kullanmaya dikkat edin, evinizin dekor kısmın da açık renklerden yararlanırken bunu mobilyalarınıza da yansıtın. Örneğin; Bej rengi koltuklara sahipseniz turkuaz yastıklarla tamamlayabilir güzel bir geçiş sağlayabilirsiniz ya da şeker pembesi süs yastıkları da bu renkle gayet uyum sağlayacaktır. Eviniz de bulunan her bir eşyanın birbiri ile uyumlu olmasına özen gösterin.
Modern Ev Dekorasyonun da Kullanabileceğiniz Aksesuarlar
Duvarlarınız da kullanabileceğiniz tablolar size bu konu da yardımcı olurken aşırı kullanım da göze batacaktır. Ayrıca duvarınıza yapacağınız raf sistemi ile küçük saksı bitkiler yerleştirebilir küçük mumlukları da aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Ahşap desenli dekor ayna kullanımı da modern ev dekorasyonu için gayet uygun bir seçimdir. Eviniz de kullanacağınız büyük bir vazo ve bitki evinizin havasına ayrı bir güzellik katacak ve evinizi daha yaşanılır stressiz bir ortama çevirecektir. Ayrıca eviniz de kullanacağınız halınız da göz alıcı olması halin de mükemmel bir aksesuar yerine geçmiş olacaktır. Yemek masalarınız için şamdan kullanabilir modern ev dekorasyonunuz antreniz için geçişli tablolar kullanabilirsiniz. Hasır sepetler, hasır süs eşyaları hasır mobilyalar da aksesuar seçimleri modern tarzınıza uygunluk gösterecektir. Ahşap ürünleri seviyorsanız aksesuarlarınızın bir kısmını ahşap ürünlerden oluşturabilir farklı bir hava katabilirsiniz. Örneğin; oturma odanız da kullandığınız sehpanızı, tv ünitenizi ya da biblolarınızı ahşap ürünlerden yana seçim yapabilirsiniz. Kullanacağınız duvar kağıtları da eviniz de modern görüntüyü arttıracak bir sizi fazla aksesuar kullanımından da kurtarmış olacak. Seçtiğiniz duvar kağıtlarının açık tonlar da göz yormayan desenler de olması eviniz için büyük avantaj ağlayacaktır. Fazla aksesuar kullanımı ise gereksiz yer kaplayacak ve evin alanını fazlası ile kalabalık gösterecektir.









DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal